dysfunksjonell.no
22Feb/140

Filofax Malden Personal

Det er visst temmelig åpenbart at jeg ikke er i stand til å opprettholde mer enn én lidenskap om gangen, og at det skjedde noe merkelig da jeg gjenoppdaget Filofaxbesettelsen min fra 2008. Jeg har nemlig nesten ikke vært på forumet, jeg har ikke tilføyd noe til ønskelista mi og jeg har ikke brukt en eneste krone på noe sminkerelatert. Det betyr selvfølgelig ikke at jeg ikke har brukt penger - for det har jeg jo, men å være litt i overkant fascinert av Filofax og organisering koster ikke på langt nær like mye som en alvorlig sminkebesettelse.

Jeg har kjøpt meg en aldeles nydelig Filofax Malden Personal, og jeg er akkurat like fornøyd med kjøpet mitt som jeg hadde trodd jeg ville bli. I tillegg til selve planleggeren har jeg bestilt meg Washi dekortape fra fjern og nær, jeg har skaffet meg et par stempler, noen fargerike penner, og ellers noen sticky notes, klistremerker og annet småtteri. Jeg har funnet meg noen relevante Facebookgrupper, fått noen nye venner, og mottok min aller første RAK* på onsdag; en konvolutt full av ting jeg kan dekorere Filofaxen min med.

Filofax Malden Personal in OchreFilofax Malden Personal

I tillegg smiler jeg mye for tiden. Forkjølelsen har så godt som forlatt kroppen min for denne gang, og det uten å sende meg på sykehus! Jeg koser meg med fantastiske assistenter, og på toppen av det hele har jeg nå deltatt på mitt første sameiemøte. Telleren min viser at det knapt er 36 dager igjen, og det kan se ut som at det faktisk blir innflytting noen dager før telleren min står på 0. Tror du jeg gleder meg eller? Nå er det bare å krysse fingrene for at andre visning går bra, og at den perfekte eier finner veien hit.

*Random Act of Kindness

Photo(s) © Shamini Thevarajah 2014

Posted by Shamini on February 22, 2014 – 8:47 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.