dysfunksjonell.no
15Feb/140

Nye Marble-skygger fra Make Up Store

Jeg ligger litt etter på makeupfronten, som de fleste andre fronter, men siden Make Up Store nettopp har lansert fem nye fantastiske øyenskygger måtte jeg ta meg selv i nakken, og jeg mottok disse i posten før jeg ble syk. Da jeg hørte at det skulle komme fler Marble-skygger ble jeg ekstatisk, disse er noen av de fineste skattene jeg har i den noe ekstreme samlingen min (se Amarillo og Giallo Damasco). Jeg har fått klørne i et eksemplar av de fem nye skyggene, og i dette innlegget presenterer jeg to av dem; «Black Vermont» og «Indus Gold».

Make Up Store Marble Eyeshadow: Black Vermont

Make Up Store Marble Eyeshadow: Indus Gold

«Black Vermont» er en spennende skygge bestående av hvitt, grått og svart. Jeg aner ikke hvorfor, men selv om jeg elsker farger mer enn noe annet har jeg alltid blitt dratt mot det som for meg er perfekte 'smoky'-farger, og denne er intet unntak. Det eneste negative med «Black Vermont» er at jeg automatisk begynner å nynne på denne sangen! «Indus Gold» er underlig, såpass at jeg egentlig ikke vet helt hvordan jeg skal beskrive den. Den består av gulltoner, og er ispedd en kald og en varm nyanse av det jeg vil kalle olivengrønt.

«Black Vermont» og «Indus Gold» er begge tilgjengelige for 140,- kroner hos din nærmeste Make Up Store, hvor du også finner produktene fra den nyeste kolleksjonen Fusion.

Photo(s): Make Up Store Black Vermont & Indus Gold © Shamini Thevarajah 2014

Posted by Shamini on February 15, 2014 – 4:08 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åh, disse blir farlige å ta en kikk på kjenner jeg….


Leave a comment

No trackbacks yet.