dysfunksjonell.no
3Feb/140

Filofax? Again? Seriously?

Dersom du har fulgt meg en stund husker du kanskje min noe intense fascinasjon for A-plan og Filofax? Om du ikke aner hva jeg snakker om, så refererer jeg her til disse personlige planleggerne man kan finne i enhver bokhandel. Vel, på et eller annet tidspunkt ble fascinasjonen på en måte borte, erstattet av en.. iPhone. Jeg har mange ganger savnet en kalender-app med muligheter for personlig styling i form av kule fonter, farger og andre småting som gjør en kalender mindre kjedelig, men dessverre har jeg ikke funnet noe slikt og telefonen har dermed ikke vært i stand til å erstatte Filofaxen min helt. Ikke er det spesielt hensiktsmessig å klusse med fargerike markeringstusjer på iPhone-skjermen heller. Dermed har jeg faktisk savnet planleggeren, eller kanskje jeg skal si planleggerne, siden jeg kjærlig la dem i en eske 'for safekeeping'.

Vel, her om dagen gjorde Sadia meg oppmerksom på at jeg slett ikke er alene der ute - og brått følte jeg meg ikke lenger som en potensiell kandidat for et nytt program på TLC kalt «Sinnssyke Planleggere». You catch my drift? Det finnes fler av oss! Uansett, trenger jeg fortelle at jeg er hekta? Fullstendig? Jeg er glad i hjertet mitt igjen, og snart kan jeg lete frem planleggerne mine igjen - de skal nemlig få en plass i hylla når jeg har flyttet. Jeg gleder meg allerede. Seriøst. Jeg gjør det.

Filofax Malden Personal

Siden jeg jo åpenbart er litt skrullete kan jeg vel innrømme at det er denne som får hjertet mitt til å dunke ekstra fort; en Filofax Malden Personal i fargen Ochre. Den rommer utrolig mye, den har det litt rustikke preget, og er lagd av bøffelskinn - og er av typen som bare blir penere jo mer den blir slitt. Den praktisk talt roper navnet mitt, og den vakker dag skal den bli min.

Photo(s): Filofax Malden Personal © Filofax

Posted by Shamini on February 3, 2014 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Congratulations on your Malden, I have a pocket one coming for my birthday later this week. The leather feels and smells divine a lovely Filofax. I never got as far as the iphone or its mates. I have a Dell version of a Palm which did all I needed but there are no new versions of it since the invention of the phone options and this old one keeps running out of power so often it drives me crazy.

    The fact that technology moves so fast that things won’t talk to each other unless you keep upgrading means although they are good for lightweight and portable storage they are also always changing and often run out of power just when you need them. I saw a planner on an art related site and got my old A5 Filofax out and loved it so much I’ve now bought a nicer colour and a pretty personal one and have a pocket on the way. They are heavy which is a downside but they are reliable, no charging they just WORK. So I’m hooked too and very pleased to be that way too.

    You visited by blog the other day, have a look at the Daisytrail button on the forums as I use that software to design pages to print out for my Filofax in place of Washi tape. You buy digital kits of papers, embellishments and that sort of thing and you can design any project in any size and just print at home, its been fab for customizing my planner to the pages I like and adding colour too.

    Have fun with your planner

    Billie Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.