dysfunksjonell.no
4Jan/140

MacBook Air søker ny familie!

Det har bare gått usle tre dager av 2014, og jeg er allerede misfornøyd. Jeg koste meg på nyttårsaften og natt til første januar, men det tok ikke mange timene før elendigheta begynte. Elendigheta jeg hadde håpet ville holde seg vekke i år. Jeg sliter med å takle det som skjer rundt meg, og det hjelper ikke at jeg brått er usikker på fremtiden igjen. Jeg skal ikke skrive så mye om akkurat det, siden jeg ikke har nok informasjon enda, men det er vanskelig å hindre at hjernen min går i dommedagsmodus og ser svart på alt.

Jeg har dog fått en utmerket sjanse til å hente frem nerden i meg igjen, for jeg har nemlig tatt meg råd til å oppgradere monster-macen min litt. Den ble en del av familien i juli 2009, og nå var det sannelig på tide med noen nye deler. Jeg bestemte meg for å oppgradere system-harddisken til en SSD-disk (Kingston SSDNow V300 240GB) og en ekstra disk på 3TB (Western Digital Red 3TB NAS). Jeg er kjempefornøyd, og den lille oppgraderingen gjorde stor forskjell. Det neste som skal oppgraderes er skjermkortet mitt, men det blir ikke på en stund enda - for da trenger jeg noen ekstra tusenlapper.

Når det er sagt har jeg bestemt meg for å finne et nytt hjem til MacLittle (MacBook Air 11"), rett og slett fordi jeg ikke trenger en laptop lenger nå som det ikke er så veldig mye reising i fremtiden min - og fordi jeg har mye mer bruk for pengene. Hun er svært pent behandlet, ikke voldsomt mye brukt, og søker et nytt og kjærlig hjem. Interessert? Ta kontakt enten via kommentarfeltet eller e-post.

Posted by Shamini on January 4, 2014 – 3:33 AM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hmm…Hvor mye skal du isåfall ha for den? Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.