dysfunksjonell.no
25Dec/130

Inglot Norge: It’s in the eyes

Se første del av fangsten min.

I tillegg til øyenskyggene måtte jeg jo prøve noen fler produkter, siden jeg likevel hadde alt innenfor rekkevidde og kunne swatche før jeg bestemte meg.

Det eneste produktet jeg hadde på handlelista mi, var Duraline. Jeg har hørt veldig mye bra om dette produktet, og jeg tenkte jeg ville bruke det til å myke opp kremprodukter som begynner å tørke ut, eller gjøre pigmenter enklere å bruke (siden løse skygger skremmer vannet av meg). Duraline, som er en silikonpolymer (danner en pustende film, og gjør hvilket som helst pudder flytende), kommer i en gjennomsiktig flaske med pipette som er enkel å bruke, og å dosere.

Inglot Duraline

Inglot Kohl Pencil

Deretter bestemte jeg meg for å teste ut en Kohl Pencil, og jeg falt pladask for den blå. Jeg 'swatchet' disse på hånden, og de satt som støpt hele dagen - jeg er derfor veldig spent på å teste dem på våtkanten, hvor linere har en tendens til å smelte på meg. Fargen 04 er kanskje ikke veldig unik, men jeg er så svak for blått, og det er en nydelig farge mot brune øyne. Denne her minner meg om kongeblå fløyel!

Jeg fikk dessuten med meg en Eye Makeup Base i 01, en hudfarget base/primer, og det var virkelig en midt i blinken gave! Den inneholder E-vitamin, og har en myk, kremet konsistens som føles silkemyk på huden. Jeg har dessverre ikke fått testet denne skikkelig enda, men kommer tilbake med en omtale etterhvert.

Inglot Eye Makeup Base

Duraline koster 100,- kroner, Kohl Pencil koster 120,- kroner og Eye Makeup Base koster 120,- kroner - og produktene er tilgjengelige hos Inglot Norge - enten i Bogstadveien i Oslo, eller på Sørlandssenteret i Kristiansand.

Alle produktene nevnt i dette innlegget har jeg selv kjøpt hos Inglot Norge, med unntak av Eye Makeup Base.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on December 25, 2013 – 2:21 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Hva syns du om Duraline? Jeg har bare prøvd den en gang, og jeg syntes den svidde litt på eyelokkene, nå kan det være jeg tok for mye på da, blandet et par dråper med body glitteret til Inglot, og stod på pakningen man bare skal bruke 1 dråpe… Men jeg syntes dette var for lite..

    • Jeg har ikke prøvd den mer enn en gang selv, men jeg fikk beskjed om at én dråpe holdt lenge og har ikke brukt mer enn det. Jeg merket ingen sviing, men jeg er egentlig ikke veldig sensitiv (det eneste produktet jeg ikke har tålt på øynene hittil er UDPP) i utgangspunktet. Du hadde ikke for mye glitter i forhold til Duraline da? Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.