dysfunksjonell.no
21Dec/130

Inglot Norge: Eyeshadows!

I slutten av oktober åpnet Inglot butikk i Norge, nærmere bestemt i Bogstadveien i Oslo, og jeg hadde så utrooolig lyst til å delta på åpningen. Den 5. desember ble det endelig min tur, og jeg tilbrakte nærmere tre timer i butikken sammen med Daniel, en av eierne. Gjett om jeg storkoste meg!

Jeg fikk se på alle de forskjellige produktene - de har så utrolig mange flotte farger - jeg fikk swatche og plukket ivrig ut ting som skulle få bli med meg hjem. Pga. Prosjekt Sparing hadde jeg ikke tenkt å bruke så fryktelig mye, men den planen gikk vel egentlig litt i vasken kanskje. Jeg hadde utrolig lyst til å ta meg en tur til innom før vi dro fra Oslo, men det ble det dessverre ikke tid til. Jeg så absolutt fornøyd med fangsten, og det er ingen tvil om at jeg skal innom igjen så fort sjansen byr seg.

Siden jeg kjøpte litt forskjellig har jeg bestemt meg for å dele opp fangsten i flere innlegg. I dette første innlegget tar jeg for meg øyenskyggene i Freedom System, et produkt jeg har mange av fra før (se her, her og her) og er veldig glad i.

Dagens Fangst

Jeg må nok innrømme at jeg favoriserer øyenskyggene, spesielt de firkantede 'refillene' i Freedom System, og endte opp med å plukke ut 20 stykker i første omgang. Jeg hadde ingen planer om å handle så mange, men det var både morsomt og spennende å kunne velge meg ut skatter i havet av vakre øyenskygger som fins hos Inglot, og før jeg forlot butikken hadde antallet øyenskygger økt med ytterligere to.

Dessverre vet jeg ikke helt hva som skjedde med det første bildet, det ble så blast, men jeg syns likevel fargegjengivelsen på bildene er god. Om palettene ser noe uryddige ut er det fordi jeg valgte å sette skyggene i paletter for å vise hva jeg kjøpte hos Inglot Norge, og skal etterhvert organiseres inn i den øvrige samlingen min.

Inglot Freedom System Eyeshadow PaletteS30 · S25 · P605 · P606 · P607
AMC55 · P452 · P422 · P454 · AMC63
Freedom System Palette 20 Eye Shadow Square Palette

Vil du se resten av øyenskyggene jeg kjøpte? Klikk "continue reading".

Inglot Freedom System Eyeshadow PaletteM355 · - · DS615 · DS616 · DS617
S151 · S152 · S153 · - · S155
Freedom System Palette 20 Eye Shadow Square Palette

På nederste rad i paletten over er Noble Collection, fem utrolig flotte metalliske farger jeg visste jeg ville ha med meg hjem. Dessverre var S154 utsolgt, men plassen i paletten er reservert. Kolleksjonen inneholder fler produkter enn bare øyenskyggene, men siden jeg nettopp har kastet mange ubrukte kremprodukter, og ikke er spesielt opptatt av neglelakk, valgte jeg - med tungt hjerte - å la resten forbli ukjøpt.

I paletten under har jeg fire Rainbow-skygger, som består av tre nyanser av samme farge. De opprinnelige Rainbow-skyggene er matte og de liker jeg overhodet ikke, men jeg lot meg trollbinde av de fine fargene på disse nye. De to øverste er DS, eller Double Sparkle, mens de to nederste er Satin - og det nyeste tilskuddet i Rainbow-familien. Sistnevnte kommer jeg nok til å anskaffe meg de resterende tre av innen kort tid, for disse overrasket meg positivt.

Inglot Freedom System Eyeshadow PaletteR124 · R127
R134 · R135
Freedom System Palette 20 Eye Shadow Square Palette

Jeg har stålkontroll på samlingen min og har til enhver tid oppdaterte lister over alt jeg har i mitt eie, men det er ikke alltid så greit å følge med på listene når man svinser rundt i lykkerus, høy på seratoniner, endorfiner og hva hjernen ellers måtte finne på å produsere når man er lykkelig. Jeg ble derfor svært glad for å oppdage at jeg utrolig nok kun hadde klart å kjøpe én skygge jeg hadde fra før.

Samtlige av refill-øyenskyggene koster 50,- per stykk, og er alle tilgjengelige hos Inglot Norge - enten i Bogstadveien i Oslo, eller på Sørlandssenteret i Kristiansand.

Alle produktene nevnt i dette innlegget har jeg selv kjøpt hos Inglot Norge.
Palettene og P454 er bestilt fra Inglot Finland.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on December 21, 2013 – 10:01 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Åh, så mye fint! Vil også ha skygger fra Inglot Frown

    • Tusen takk, Linn! Snart åpner Inglot Norge nettbutikk, og da blir det mye lettere å handle Inglot. Har du prøvd noe fra dem før? Jeg anbefaler skyggene på det varmeste, og legger ikke skjul på at jeg gjerne skulle hatt hver eneste en. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.