dysfunksjonell.no
18Dec/130

18. adjektiv: “Svart”

Dagen i dag har vært temmelig svart. Angsten min meldte sin ankomst for to dager siden, sannsynligvis fordi jeg skal være alene i jula og finner det skremmende - noe det egentlig ikke er. Det er en perfekt måte å prøve ut den nye hverdagen som kommer, uunngåelig, og i skremmende høyt tempo. Telleren min er straks på 100. 103 dager til innflytting. Det er uhyre spennende, og jeg gleder meg jo, så jeg skjønner ikke hvorfor angsten skal plage meg. Hvorfor ting brått skal bli svart, uten noen åpenbar grunn. Med angsten kommer pustevanskene, smertene, svimlingen, anspente muskler og den velkjente, plagsomme nedstemtheten. Svart.

Posted by Shamini on December 18, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.