dysfunksjonell.no
17Dec/130

17. adjektiv: “Morsom”

Det er veldig morsomt å være meg når jeg får tilsendt esker breddfulle av sminke fra USA! Jeg har en bloggervenninne 'over there' som pleier å spørre meg om jeg vil ha ting, i tillegg til at jeg får sjansen til å kjøpe endel ting hun har mottatt for å omtale mye billigere enn om jeg skulle kjøpt dem i butikken. Denne gangen fikk jeg endel fra blant annet M·A·C, NARS, Shiseido, Dior og Chanel - i tillegg til at hun kjøpte to leppestifter fra Tom Ford, og den sagnomsuste Artist's Palette fra Laura Mercier for meg. Det er så morsomt med nye leker, og paletten fra Laura Mercier hadde jeg gitt opp håpet om å få klørne i.

Jeg har funnet meg to nye hekleprosjekt, som egentlig er fy-fy siden jeg ikke har montert ferdig gresskarlua mi. Lua er ferdig, bladet og stilken er ferdig, så det er ingen stor jobb som gjenstår. Synd det er så kjedelig å feste tråder! Heklingen styrer tankene mine over på andre ting, og det hjelper å holde seg opptatt med morsomme ting. Jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å lære meg å hekle, selv om armene mine blir fortere slitne enn hjernen. Skulle ønske jeg kunne hekle døgnet rundt!

Bortsett fra sminke og hekling skjer det ikke så voldsomt mange morsomme hos meg for tiden, og jeg føler meg ikke spesielt morsom heller. Jeg burde egentlig sminket meg mer, for det er jo morsomt, men jeg har mistet tiltakslysten igjen. Jeg kan ikke skjønne at det skal være så vanskelig å få den til å bli værende?

Posted by Shamini on December 17, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.