dysfunksjonell.no
16Dec/130

16. adjektiv: “Vondt”

Jeg har mye vondt for tiden, uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg mener, jeg har stort sett alltid vondt et eller annet sted, men det har liksom blitt så veldig tydelig i det siste. Nakken er egentlig den som er verst - nakkesmerter blir som regel til hodepine, noe som er enormt slitsomt. Kanskje det kommer av at jeg er generelt nedstemt for tiden?

Jeg gleder meg likevel over at Felix ikke virker å ha vondt lenger, etter å ha hatt både urinveisinfeksjon, nyrebekkenbetennelse, krystaller og blod i urinen i mange måneder. Han har tidvis hatt store smerter, og har gått på flere antibiotika- og kortisonkurer det siste året. Det har vært både tungt og leit, jeg har vært så redd for å få beskjed om at det beste for ham vil være å slippe smertene. Nå ser han i midlertid ikke ut til å ha det vondt lenger, og han har hatt stort utbytte av å være hos ukentlig fysioterapeut - hvor han har løpt i vanntredemølle, og fått deilig massasje. Jeg er veldig takknemlig for å ha en fantastisk veterinær, og en flink fysioterapeut, hos Heimdal Dyreklinikk - og jeg tror Felix også er glad for at han blir tatt godt vare på.

Så lenge guttene mine har det bra, så har jeg det bra.

Posted by Shamini on December 16, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.