dysfunksjonell.no
15Dec/130

15. adjektiv: “Trøtt”

Mørketia er i ferd med å gjøre ende på meg, jeg er så trøtt at jeg knapt nok klarer skrive denne setningen. Trenger jeg si mer?

Posted by Shamini on December 15, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Den er fordømt irriterende Smile Jeg er oppe med ungene klokken 07, får i dem mat og alt det der, hiver dem ut av døren, for å få dem på skolen, og vips så er jeg i seng igjen, og sover til klokke blir 13-14 om dagene Razz Så da kan man trygt så man er lei mørketiden ja Smile

    • Ja, jeg vet hva du mener.. jeg husker ikke sist jeg var oppe før 12, og jeg er både i dårlig form, og dårlig humør. Det er så kjedelig! Heldigvis er det ikke mange dager til sola snur, den 21. i år, og da tar det ikke så lang tid før det begynner å bli bedre igjen. Smile

  2. Me too.. Jeg dauer zzznart……..


Leave a comment

No trackbacks yet.