dysfunksjonell.no
12Dec/130

12. adjektiv: “Lykkelig”

Her trodde jeg at jeg hadde flyttet vekk fra sterk vind og elendighet, og så kommer Ivar for å lage krøll. Ikke vet jeg hva Ivar har gjort for å få en såpass heftig storm oppkalt etter seg, men det må ha vært noe alvorlig. Siden timene gikk og jeg ikke så noe til denne stormen som angivelig skulle komme, tenkte jeg at det bare var falsk alarm som vanlig. Folk på denne kanten av landet har tydeligvis en annen oppfatning av 'storm' enn det jeg er oppvokst med - men vind på generell basis gjør meg i grunn det stikk motsatte av lykkelig.

Uansett, før jeg hadde tenkt tanken om at dette bare var en flau bris vi helt sikkert ikke ville merke.. kom Ivar, med all sin kraft. Et øyeblikk var jeg redd for at vinduene skulle gi etter under de sterke kastene, og det knaket skikkelig i huset. Hjemme på Skagstad hadde i det minste huset stått i vær og vind i 100 år allerede, men dette her.. det ble bygd i 2004, og er jo bare barnet i forhold. Hvor mye erfaring med vind kan det vel ha hatt på disse usle ti årene? Heldigvis tok Ivar med seg varmegradene, så mesteparten av isen (skøytebanene) og snøen vi fikk tidligere i uka forsvant jo, men Ivar tok også med seg både hustak, flaggstenger, skilt og det som ellers var mulig å røske med seg i løpet av kvelden. Hoarder, much?

Vi mistet strømmen og forble strømløse i omtrent fire timer, og var med det mye heldigere enn veldig mange andre som også mistet strømmen på grunn av Ivars heidundrende raseriutbrudd, men vi fordrev tiden med å spille genusutgaven av Trivial Pursuit og bære rundt på klementiner. Ikke spør. Trivial Pursuit gjør meg lykkelig. Jeg elsker spørrespill. Og det minner meg egentlig på at jeg må få tak i Parcheesi, som kort fortalt er en litt mer avansert variant av Ludo. Hvorfor spiller man ikke mer brettspill egentlig? Det er jo så morsomt, og ikke minst supersosialt, og det er forøvrig en annen ting som gjør meg lykkelig.

Vel, strømmen kom tilbake, Ivar roet seg ned tre hakk og vi kunne innta en bedre tacomiddag, med Homeland på TVen. Det blir vel ikke så lenge før neste storm melder sin ankomst, tenker jeg. So long, and thanks for all the fish.

Posted by Shamini on December 12, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.