dysfunksjonell.no
11Dec/130

11. adjektiv: “Full”

Jeg vet egentlig ikke helt hva André mener med å gi meg «full» som dagens adjektiv, og mine umiddelbare assosiasjoner sier bygdefest og grøftefylla ..selv om det nærmeste jeg har vært sistnevnte er å våkne fullt påkledd, med høyhælte støvletter, miniskjørt og hele pakka. Ikke spør, jeg aner ikke hva jeg tenkte på. Om jeg skal være helt ærlig husker jeg ikke engang når jeg var full sist, og det er ikke fordi jeg var så full at jeg har huller i hukommelsen altså. Etter at jeg begynte å slite med angst, og dermed også høy puls og 'uregelmessig hjerterytme', har jeg bare ikke orket å påføre meg selv disse ubehagelighetene frivillig. Det frister ikke lenger. Ikke i det hele tatt.

Når det er sagt savner jeg jo bygdefestene hjemme i Steigen og på Hamarøy, fulle folk og elendighet til tross. De siste to årene før jeg flyttet til Trondheim var preget av mye festing, action, fyll og f*enskap - og jeg opplevde ting jeg aldri vil glemme, av den gode sorten altså. Det første året mitt i Trondheim var også ..noe flytende, og jeg glemmer vel aldri da Nicole Scherzinger fra The Pussycat Dolls passerte meg for å opptre på scenen, stoppet og tok hånden min - eller da jeg senere på kvelden smugla en magnumflaske med sjampanje ut under jakken min, i god tro om at ingen kunne se det. Full? Jeg? Hæ? Pissvåt topp, og mange blåmerker senere..

La oss snakke om noe annet. Vi kan for eksempel snakke om hvordan glasset er halvfullt, ikke halvtomt? Ikke? Neivel. Da vet jeg ærlig talt ikke hva mer jeg har å komme med. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg er full av entuasiasme, inspirasjon, juleglede, og ikke minst at kontoen min er breddfull av penger jeg bekymringsløst kan bruke på materiell glede, ..men det kan jeg jo ikke. Kanskje det kommer? Forøvrig er det meldt full storm i morgen!.. eller egentlig orkan da, men det inneholder ikke ordet «full».

Posted by Shamini on December 11, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.