dysfunksjonell.no
10Dec/130

10. adjektiv: “Rask”

Hah! André tror han er smart som gir meg «rask» som dagens adjektiv, i motsetning til «treg» for noen dager siden. Jeg må nok skuffe dere, hverken han eller jeg har blitt noe kjappere siden den 6. dessverre. Jeg tror kanskje vi må finne på noe annet lurt til neste advent, og nei.. nakenbilder av yours truly er uaktuelt.

Jeg har så utrolig lyst til å begynne med 3D-modellering igjen, men det er sju (!) år siden sist, og jeg husker overhodet ingenting av programvaren. Jeg lærer ganske raskt, men jeg føler meg så motløs når jeg tenker på det selv om det absolutt var oppløftende å lese gamle tilbakemeldinger på bildene mine. Til glede for nye lesere, ta gjerne en kikk innom 3D-galleriet mitt - og fortell meg gjerne hva dere syns.

Tiden flyr, og dagene beveger seg raskt mot jul. Jul ja. En tid jeg ikke bryr meg spesielt mye om. Jeg skal ikke 'rante' om hva jeg syns om jula i år også, jeg har sikkert gjort det nok mange ganger allerede, men jeg er faktisk drittlei av at folk spør om jeg er ferdig med julegavene - jeg driver ikke med sånt, jeg. Jeg har ingen planer om å begynne med sånt heller. Jeg har dog fått julegave fra den hemmelige forumnissen (et nydelig konsept uten skyhøye forventninger) da, og den gleder jeg meg veldig til å åpne!

Posted by Shamini on December 10, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.