dysfunksjonell.no
9Dec/130

9. adjektiv: “Idiotisk”

I skrivende stund tenker jeg at det var akkurat sånn passe idiotisk å gi seg i kast med adjektivkalender før jul, for dette går rimelig trått. Jeg har liksom ingenting å skrive om når det ikke skjer noe spesielt rundt meg, og tiden består for det meste av å kjempe mot angsten som lurer rundt hvert et hjørne. Det er ikke noen spesiell grunn til at det er sånn, det er bare hjernen min som oppfører seg idiotisk - som vanlig.

Uke 50 har startet, og snart går vi inn i 2014. Tenk det. Jeg syns ikke det er lenge siden vi feiret nyttår mens vi gikk inn i 2013, men dette året har bare rast avgårde. 2012 var et helt fantastisk år med veldig mye glede, jeg hadde det bra, og livet var fint. Da vi gikk inn i 2013 visste jeg at det ikke ville vare, og ganske riktig.. det ble et tungt år, og jeg har slitt mye. Jeg har mange ganger tenkt skumle tanker i løpet av dette året, men jeg innser jo at det ikke betyr annet enn en ny begynnelse - og en ny begynnelse er jo positivt.

I mellomtiden hekler jeg, jeg er jo så ambisiøs! Dessverre er jeg akkurat så idiotisk at jeg aldri klarer å gjøre noe ferdig, og har nå mange forskjellige halvferdige hekleprosjekter liggende på vent. Scoodien min mangler bare litt lengde på skjerfet, og det tar meg sikkert en drøy halvtime å fikse! I tillegg er gresskarlua jeg begynte på rett etter Halloween ferdig (det har den vært en stund allerede), den må bare monteres med stilk og blad. Idiotisk!

Posted by Shamini on December 9, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.