dysfunksjonell.no
8Dec/130

8. adjektiv: “Billig”

En heisatur til Oslo på hele fem dager er sannelig ikke billig. Ikke bare fordi det koster i drivstoff og den slags, men også fordi jeg ikke kan dra på tur uten å shoppe iallfall litt. Heldigvis fikk jeg ikke shoppet like mye som jeg hadde planlagt, fordi vi ikke fant parkering på den lille tiden vi hadde i Oslo i går, men til gjengjeld spiste vi på restaurant to ganger.

Jeg glemte jo helt å nevne at vi bestemte oss for å ta en tur inn til Drammen på fredag, siden alle andre hadde planer på forskjellige hold likevel. Målet for turen var middag og en film, og litt sånn 'on a whim' ble maten inntatt på Fellini Bragernes. Jeg spiste carpaccio til forrett og Limousin indrefilet til hovedrett, og hva kan jeg si? Det er en av de bedre middagene jeg har spist på veldig lenge, og biffen?.. den var helt fantastisk, en av de beste jeg har spist. Det var kanskje ikke spesielt billig, men når maten er så god er den absolutt vel verdt pengene.

Etter middagen gikk turen til Drammen Kino, hvor vi skulle se «Gravity».. i 3D. Jeg hater 3D. Lidenskapelig. Vi kunne selvfølgelig sett den i 2D, men denne filmen skal jo liksom være lagd for 3D, og bla-bla. Billetten var heller ikke spesielt billig, ..95,- kroner for en honnør! Til tross for at jeg ble nødt til å lukke øynene et par ganger, overlevde jeg denne noe svimlende filmen, og jeg syns vel kanskje ikke den var så verst. Jeg vet ikke, men jeg syns ikke 3D er så veldig imponerende? Jeg blir bare uvel.

Turen hjem derimot, den var ganske spennende. Dog ikke på den gode måten, heller skremmende. Det lå masse løssnø på veien som føk opp og rundt hver gang vi ble passert av en bil, eller trailer, og det var veldig vanskelig å se noe som helst. Jeg tenkte mer enn en gang at det var fint å ha en bil foran med røde bremselys, ellers hadde vi ikke sett hvor veien egentlig gikk. Et sted langs veien var det -19,6 grader, og som om ikke alt det andre var nok begynte spyleveska å fryse på vinduene. Vi kom oss heldigvis helskinnet hjem, selv om turen som normalt tar ca. åtte timer tok nærmere ti timer, og likevel.. alt til tross.. gleder jeg meg virkelig mye til neste gang jeg kommer meg nedover til Oslo.

Posted by Shamini on December 8, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.