dysfunksjonell.no
7Dec/130

7. adjektiv: “Kald”

Så ble det lørdag, og det jeg egentlig hadde reist til Oslo for å gjøre skulle skje. Jeg skulle nemlig ut med gjengen jeg var ute med i september, og var så heldig at jeg fikk være med på den årlige julebiffen. Vi skulle spise på Brasseriet, og det var utrolig koselig å se både kjente og ukjente fjes. Det er nesten litt leit å måtte innrømme det, men for hver gang jeg er i Oslo og møter venner føler jeg at jeg burde bosatt meg lenger sør, sånn at jeg kunne sett dem oftere. Heldigvis tyder alt på at det vil bli enklere å ta seg en heisatur til Oslo innimellom, og da får jeg jo det beste fra begge landsdeler.

Etter at vi hadde spist treretters middag sammen, gikk turen inn til Oslo og ut på byen. Først måtte jeg på toalettet, og å gå på toalettet når man har rompa godt plantet i en stol med hjul er virkelig ikke uten utfordringer. Det endte med at jeg måtte ordne det i bilen, og jeg holdt seriøst på å fryse rompa av meg. Så sinnssykt kaldt! Planen var å dra på The Dubliner som sist, men der var det pakkfullt med folk, så vi endte opp på The Dirty Cow istedet. Jeg drakk ikke, jeg husker ikke når jeg drakk sist, men jeg hadde det kjempegøy sammen med verdens beste folk. Jeg setter så utrolig stor pris på dere!

På forhånd var jeg litt redd for å plukke med meg sykdom, siden det er umulig å sikre seg mot at noen er syke når man møtes sånn - og kanskje spesielt når man er ute blant folk på generell basis på denne tiden av året. Det var jo dessuten iiiskaldt i Oslo sentrum, og jeg er ikke kjent for å kle meg spesielt godt (du kan like gjerne sette meg i tvangstrøye). Det er ikke legge skjul på at jeg ubevisst krymper meg litt når jeg hører noen hoste i umiddelbar nærhet. Det gikk derimot kjempebra. I dag er det onsdag, jeg har fortsatt ikke merket noe til eventuell forkjølelse eller verre, og satser dermed på at jeg slapp unna denne gangen også.

Og på tross av kulde, iskalde fingre og frostrøyk, hadde jeg en kjempeherlig kveld i Oslo.

Posted by Shamini on December 7, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.