dysfunksjonell.no
6Dec/130

6. adjektiv: “Treg”

Da jeg fikk dagens ord i adjektivkalenderen og så at det var «treg», måtte jeg nesten le. For jeg er treg. Uendelig treg. Jeg henger etter med bloggingen, jeg henger etter med adjektivkalenderen, og jeg føler at jeg henger etter med det aller meste for tiden. André, som er ansvarlig for å forsyne meg med passende adjektiver frem mot julaften, er også treg.. så det er ikke bare min skyld altså.

Det er nok årstiden. La oss skylde på den, jeg liker å skylde på den. Hvorfor må vinteren være så uendelig treg? Kan den ikke bare vike for våren, sånn at alt blir bedre? Om 11 dager snur sola omsider, og da går vi igjen mot lysere tider - både utenpå, og inni. Jeg teller timer.

Posted by Shamini on December 6, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.