dysfunksjonell.no
5Dec/130

5. adjektiv: “Sint”

Dagens ord er «sint», men siden jeg overhodet ikke har noen som helst grunn til å være sint.. ble dette en vanskelig utfordring. For jeg har hatt en fantastisk dag, tross snøstorm og storm.

Jeg startet nemlig dagen med en lenge etterlengtet tur inn til Oslo for å besøke Inglot (tidligere nevnt her, her og her), en skikkelig godtebutikk for store (sminkegale) jenter som meg. Der storkoste jeg meg virkelig sammen med Daniel, den ene eieren. Før jeg visste ordet av det hadde det gått nesten tre timer, og jeg hadde plukket ut nok til å fylle en medium stor pose. Å kose seg med alle regnbuens farger, hyggelige mennesker og ikke minst.. med sminke (!) gjør iallfall underverker for mitt humør, og jeg blir absolutt ikke sint av sånt.

Tilbake hos søsteren min i Lier hadde jeg fortsatt ikke noe å være sint for, så vi hentet ene niesen min og kjørte til Liertoppen (mitt barndoms paradis) for å handle ingredienser til tacokveld. Været hadde vært fint hele dagen, ikke noen antydning til denne stormen som skulle komme, men da vi kom ut fra Liertoppen hadde værgudene ombestemt seg. Og så til de grader. Det snødde som bare pokker.. og da vi var vel fremme satte vinden igang. Nå er jeg fra nord, og dermed også vant til vind av ulik styrke, så jeg syns jo det var litt morsomt at dette ble betegnet som 'storm'. Vi rakk akkurat hive tacoskjellene inn i stekeovnen før strømmen gikk, og dermed ble det 'candle lit dinner'. Ganske koselig, ikke sant?

instagram: @kinogodt

Å være tilbake i Lier sammen med familie jeg ser altfor sjeldent var utrolig koselig. Jeg savner søsteren min, og jeg savner niesen og nevøen min. Det å ha bodd på hver vår kant av landet hele tiden har vært sårt, og jeg er lei meg for at jeg ikke fikk med meg mer av oppveksten deres enn jeg gjorde. Til gjengjeld sitter minnene som spikret i hjernen - og i hjertet, og jeg setter stor pris på alt det jeg fikk ta del i. De er verdens fineste unger, som slett ikke er unger lenger, og jeg er uendelig glad i dem.

La oss bare konkludere med at jeg ikke er spesielt sint for tiden, og la det være med det.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on December 5, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.