dysfunksjonell.no
4Dec/130

4. adjektiv: “Rød”

Merkelig nok viste den fjerde luka i adjektivkalenderen seg å inneholdet ordet «rød» - nøyaktig samme ord som i 2006. Tilfeldigheter? Hm? Hm?

Mesteparten av dagen min ble tilbrakt i en ikke-rød bil, på tur fra Trondheim til Oslo. Eller Lier da, om jeg skal flisespikke. Utrolig nok kom vi oss nedover uten at noen av de røde varsellampene på dashbordet begynte å blinke - man vet jo liksom aldri med den bilen der. Jeg var egentlig litt skeptisk til hele turen siden det var meldt ganske horribelt vær, men det var jo falsk alarm.. ikke var det dårlig vær, og veiene var både bare og tørre.

I morgen skal jeg inn til Oslo for å dra på Inglot, og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg har bare vært på Inglot én gang; da vi var innom Westfield London i fjor. Det er godtebutikken sin det. Jeg ser virkelig frem til å hilse på den ene eieren, og jeg regner med at VISA-kortet mitt kommer til å gløde rødt - selv om jeg egentlig ikke har råd til det.

Søsteren min hadde visst pyntet til jul allerede, med røde nisser i hver en krok. Personlig syns jeg det er litt i tidligste laget, men hver sin lyst! Hurramegrundt. Ellers har jeg egentlig ikke spesielt mye spennende å melde.

Posted by Shamini on December 4, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.