dysfunksjonell.no
3Dec/130

3. adjektiv: “Positiv”

«Positiv» er adjektivkalenderens tredje ord, og selv om det sannsynligvis var helt tilfeldig er det et veldig passende ord for meg i disse dager.

Jeg er nemlig ikke overveldende positiv for tiden, og jeg har en fæl tendens til å tenke "enn hvis" om det meste. Dette er ikke bare slitsomt, det fører også til at angstkurven min stiger. Jeg er jo klar over det, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor det skal være så fordømt vanskelig å tenke positivt, men.. noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne slå av hjerneaktiviteten min. På samme tid er jeg jo hellig overbevist om at det å være positiv faktisk bidrar til å nå det målet man ønsker raskere enn om man er negativ, og ting pleier jo å ordne seg?.. hadde jeg bare trodd det selv. Splittet, much?

Alt det som skjer nå er i aller høyeste grad positivt, for det er det jo. Det er bare det at den fremtidige usikkerheten (som egentlig ikke er usikker i det hele tatt) plager meg, uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg går rundt med en konstant følelse av at jeg har glemt noe, at noe ligger og ulmer i påvente av å bare eksplodere, og jeg engster meg for noe jeg ikke vet hva er. Og når jeg engster meg, da blir jeg irritert og humørsyk. Jeg skjønner virkelig ikke greia.

En endring som dette, et nytt kapittel, en ny start er jo positivt?

Posted by Shamini on December 3, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.