dysfunksjonell.no
2Dec/130

2. adjektiv: “Heit”

Den andre luka i adjektivkalenderen min avslørte ordet «heit», og jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal komme meg forbi denne ..fartsdumpen. Fartsdump allerede. Tsk. Jeg er dog ikke overrasket over valget, jeg kjenner jo André.

Jeg føler meg egentlig ikke spesielt heit for tiden, sånn jevnt over. Årstiden er så utrolig tung, men selv om den alltid virker ueeendelig lang er det jo snart solsnu! Etter solsnu er det jo ikke mange ukene igjen før jeg virkelig kan begynne å glede meg til innflytting. OK, det var kanskje litt i overkant optimistisk, men jeg har allerede fått informasjon om TV- og internettabonnement - og det er jo nesten det viktigste av alt. Jeg gleder meg virkelig til å få en skikkelig internettlinje, og valget mitt kommer til å falle på enten 50/50 eller 100/100 Mbit - jeg lover at linja kommer til å bli heit.. jeg skal spille igjen! ..Ja, og så gleder jeg meg noe helt enormt til jeg slipper å tenke på sparekontoen hvert bidige minutt.

Det som er litt interessant med tanke på ny leilighet, er jo at nye leiligheter i dag angivelig ikke leveres med 'sprutsperre' på kjøkkenet. Sprutsperre, som jeg forøvrig ikke kan tenke meg at er et fagteknisk ord, er det som ligger mellom kjøkkenbenk og -vask, og overskap - tradisjonelt fliser. Hva betyr det i praksis? Jo, jeg må regne med enda en uforutsett utgift for å få lagt en eller annen form for beskyttelse på kjøkkenveggen min. Sucks!

Forrige torsdag arrangerte jeg julebord for assistentene mine, og i den forbindelse var jeg innom Maria på Make Up Store for en aldri så liten makeover. Hun viftet med tryllestaven (sminkekostene) som hun pleier, og da jeg var ferdig følte jeg meg like fantastisk som alltid - ja, faktisk ganske heit. Hun brukte i all hovedsak Silver CS, Paragon ED og Pollution MS, jeg hadde perfekt hud, perfekte bryn, vakre vipper, og så generelt smashing ut. Julebordet gikk over all forventning. Maten var kjempegod, jeg koste meg med grillet reinsdyrlår, og selv om det var litt i overkant mye støy til at det gikk an å være skikkelig sosial var kvelden så absolutt vellykket.

På onsdag setter jeg kursen mot det store Østland, hurra!

Posted by Shamini on December 2, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.