dysfunksjonell.no
1Dec/130

1. adjektiv: “Spennende”

Siden jeg brått er singel, og livet for det meste er det stikk motsatte av spennende, tenkte jeg at jeg skulle høre med André om han ville gjenta suksessen med adjektivkalenderen fra 2006. Ikke bare er det en fin erstatning for adventskalenderen jeg ikke fikk i år, men det gir meg også en god unnskyldning til å blogge litt mer fremover - og André svikter aldri.

Årets første adjektiv ble dermed «spennende», og jeg lurer på hvilke baktanker han hadde med det?.. Jeg har vel egentlig ikke så fryktelig mye spennende å melde fra Jonsvatnet for tiden, det skjer ikke all verden. Selvfølgelig har jeg hendene fulle med å organisere den nye assistentordningen min, og jeg må bare si at jeg er kjempefornøyd med de jeg har funnet så langt. Det er ingen hemmelighet at jeg sliter med det faktum at jeg trenger å ha folk rundt meg til alle døgnets tider, men når det engang er sånn det er.. så har jeg funnet de beste folka, og det hjelper veldig. Dessuten er det spennende å bli kjent med nye mennesker, kanskje spesielt når det viser seg å være såpass god match. De to-tre siste månedene har jeg fått (flere) grå hår av å skulle forsøke å utarbeide en arbeidsplan som funker for meg, for de som allerede jobber for meg, og som ikke minst er i tråd med Arbeidsmiljøloven. Det er ingen lek, det kan jeg sannelig love deg - men floken løste seg etterhvert, jeg tror jeg fikk en form for åpenbaring.

Fordi jeg holder på med denne forbaskede sparingen har jeg ikke fått så veldig mye spennende post i det siste, men i dag var jeg nedom DHL for å hente en stor og velduftende eske. Nøyaktig hva den inneholdt kommer jeg sannsynligvis tilbake til et annet innlegg om ikke altfor lenge, men jeg kan jo røpe at det neppe blir min siste bestilling av denne sorten.

Jeg gleder meg til å se hvilke adjektiver André kommer opp med utover desember, og jeg er spent på om jeg klarer å gjennomføre utfordringen i år som i 2006. Første innlegg unnagjort, og med det en aldri så liten oppdatering på hva som skjer hos meg.

Posted by Shamini on December 1, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.