dysfunksjonell.no
23Nov/130

Make Up Store Moscow

Nå er det lenge siden jeg har vært innom Make Up Store, men i forbindelse med at Moscow ble sluppet måtte jeg innom for å sjekke de nye produktene. Jeg forelsket meg dessuten i en kjempesøt sminkeveske, men mesteparten av pengene mine går for øyeblikket rett inn på sparekonto, og sånn forblir det frem til jeg har flyttet inn i den nye leiligheten. Det ble tre nye produkter på meg, og det gjorde underverker for humøret med en kjapp tur innom Make Up Store, Maria og Othelie.

Make Up Store VOLGA Microshadow

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

«Volga» er en sånn øyenskygge som er veldig vanskelig å beskrive, og ikke minst å fange på et fotografi. Grunnfargen er en ganske nøytral brun, som kanskje heller såvidt mot lilla, og den har et underfundig skinn i ..grønt? ..blått? Den minner meg på en måte om både M·A·C Blue Brown og Club, uten å egentlig ligne noen av disse. Jeg syns den er kjempespennende, og ikke minst unik.

Etter fadesen med Slim Lipstick i 403 (helt feil farge) hadde jeg vel egentlig bestemt meg for å ikke kaste bort penger på fler leppestifter av denne typen, men som jeg allerede har nevnt ble jeg litt forelsket i den røde 404 som ble lansert med Tattoo - og da jeg fikk 401 på leppene var jeg solgt. Det skjer åpenbart noe oppi hodet mitt, for jeg blir bare mindre og mindre skeptisk til disse mørke fargene, og i dag rocket jeg mørke høstlepper i full offentlighet!

Make Up Store 401 Matte Slim Lipstick

Make Up Store ROAD TRIP Lip Pencil

«Road Trip» er ganske lik de to siste leppeblyantene jeg kjøpte (se «In the Flashlight»), men fordi den er noe lysere enn for eksempel «Russian Bordeaux» bøller den ikke med fargen på 401, som er så fin i seg selv at den ikke behøver en leppeblyant å støtte seg på.

Nå har jeg hatt 401 på i omtrent fem timer, og etter både kaffedrikking og brødskivespising trenger den definitivt en oppfrisking for å bli like fin som ved påføring, men den ser likevel ikke så verst ut faktisk. Jeg sliter veldig med at leppeprodukter tørker ut leppene mine, men selv om dette er en såkalt matt leppestift syns jeg den føles overraskende grei å ha på. Kanskje jeg bare begynner å bli vant til å bære leppestift? Jeg regner med at holdbarheten ville vært betraktelig bedre med en leppeblyant under, eller kanskje bare en leppeprimer, så det skal testes ut neste gang.

«Volga» koster 140,- kroner, 401 Matte Slim Lipstick koster 175,- kroner, mens leppeblyantene koster 135,- kroner. Moscow, er å finne hos din nærmeste Make Up Store fra desember.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on November 23, 2013 – 6:51 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Liker alle innkjøpene dine Shamini!
    Leppestiftfargen er akkurat sånne farger jeg trekkes mot nå også.

    • Tusen takk, Line! Jeg syns jo egentlig farger som dette er kjeeempeskumle, men jeg blir alltid oppmuntret til å utfordre meg selv på Make Up Store, og det blir mindre og mindre skummelt for hver gang jeg prøver noe nytt. 401 er utrolig fin, og krever dessuten ikke en leppeblyant for å bli jevn, slik som for eksempel MUS Black Orchid gjør (den er også nydelig). Smile

  2. Det var SÅ hyggelig å se deg igjen! Gleder meg til sminking på torsdag! Smile

  3. Så fin leppis! Grin Hvilken sminkeveske var det du falt for? Var den en del av kolleksjonen? Smile Trenger inspo til en ny sminkeveske selv, den jeg har faller fra hverandre..


Leave a comment

No trackbacks yet.