dysfunksjonell.no
22Nov/130

Bloggsalg!

Siden innflytting, oppgjør og mars måned nærmer seg med stormskritt, har jeg bestemt meg for å rydde litt i sminkesamlingen min. Det er med tungt hjerte jeg gjør dette, men siden jeg ikke har klart å komme opp med en bedre måte å tjene noen ekstra kroner på, ser jeg dessverre ingen annen utvei.

Du kan derfor nå finne en ny side på menyen over, nemlig BLOGGSALG, og her vil man til enhver tid kunne finne informasjon, bilder og priser på det jeg har for salg - så er det bare å legge igjen en kommentar, eller sende meg en e-post ved interesse.

Posted by Shamini on November 22, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Oh, jeg er muligens interessert. Er dessverre ganske blakk fram til midten av desember, men regner med du fremdeles har salget gående en stund (om ikke alt blir utsolgt, seff)?


Leave a comment

No trackbacks yet.