dysfunksjonell.no
20Nov/130

Revlon Colorburst Matte Balm

For bare en uke siden kom jeg tilfeldigvis over det aller nyeste produktet fra Revlon, nemlig Colorburst™ Matte Balm - nok en variant av disse overdimensjonerte 'fargekrittene' som alle merker synes å tilby i disse dager. Jeg pleier ikke være først med å kaste meg på bølgen når det gjelder produkter som disse, men da jeg skjønte at disse var matte.. og svært pigmenterte!.. måtte jeg klikke hjem et par stykker.

Jeg endte til slutt på de tre fargene Unapologetic, Standout og Shameless. Førstnevnte, en skarp varm rosa, var så utrolig forlokkende - og det til tross for at jeg virkelig ikke liker rosa - at jeg bare måtte ha den. Jeg mistenker at den kommer til å passe meg akkurat like dårlig som Maybelline ColorSensational® Vivids i «Shocking Coral» (selv om denne er hakket lysere) gjorde, men det er jo virkelig ikke grunn nok til å ikke eie en sånn fantastisk farge?

Revlon Colorburst Matte Balm: Unapologetic, Standout, ShamelessUnapologetic · Standout · Shameless

Mer informasjon om Revlon Colorburst Matte Balm? Klikk «continue reading».

«Standout» var den som gjorde meg såpass interessert i disse at jeg måtte innom eBay i full fart. Det er en klassisk, nøytral rød - og i mine øyne er det lite som er mer sexy enn tilnærmet matte røde lepper på en mørk brunette. Det kan ikke understrekes nok mange ganger. Den er ikke heeelt matt, mer det amerikanerne ville kalt 'satin'. For min del er det bare et pluss, og så utrolig pigmentert! «Shameless» er en helt nydelig lilla, og en virkelig god 'dupe' for M·A·C Heroine. Det er ikke en typisk farge jeg ville valgt, men også denne er svært pigmentert og hvem liker vel ikke lilla lepper? Denne er visstnok ikke like enkel å få tak i som de andre fargene i denne serien, og de fleste butikkene som fører dette merket har bare en eller to tilgjengelig for salg.

Jeg har sett flere bloggere nevne at disse har en svak duft av peppermynte, som de fleste andre leppeprodukter fra Revlon, men jeg er ikke helt enig. De inneholder peppermynteolje, men jeg syns duften er noe ..ubestemmelig? Den plager ikke meg, men jeg ser for meg at enkelte vil ha problemer med duften likevel. På leppene derimot er disse som en frisk bris (nesten litt kjølende), som en halspastill, som å nettopp ha pusset tennene, og det liker jeg veldig godt. Jeg liker at emballasjen er matt som produktet, men den virker billig og lite fristende - selv om produktet i seg selv ikke er så mye å utsette på.

Samtidig med disse slapp også Revlon® Colorburst™ Lacquer Balm, som er samme typen produkt, men med en glossy finish - og fler av disse inneholder dessuten glitter. For meg er glitter stort sett alltid en 'deal-breaker', derfor prioriterte jeg de matte. Det kommer en mer detaljert omtale når jeg har fått lekt meg mer med disse, så langt virker de veldig lovende.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on November 20, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ooh! Jeg må bestille den rosa! Grin

 2. Så blanke og fine! “Shameless” ser fantastisk ut!

 3. Omg. Så fiine!!
  Jeg skal ha noen av de!

 4. Foreløpig er «Unapologetic» den floppen jeg antok at den ville være på meg (både fargemessig og ellers), og jeg tror ikke jeg kommer til å bruke den spesielt mye – med mindre jeg finner en måte å påføre den på uten at den blir flekkete på leppene. Nedtur. Frown

 5. Jeg har et helt usakelig og akutt behov for Shameless. Utsolgt overalt. Neutral

  • Jeg har sett fler amerikanere nevne at «Shameless» gjerne kom i ett eksemplar til hver butikk, og at den derfor var uhyre vanskelig å få klørne i. Frown Hvorfor aner jeg ikke, men den er jo veldig lilla da. Antar du har saumfart eBay? Om jeg kommer over en skal jeg si fra.

 6. Åååå jeg har så lyst å prøve disse! Lakk-versjonene også, tror de er nice. Virker som om jeg aldri får nok av leppestifter i blyantform

  • Jeg vet ikke helt om jeg vil anbefale disse, eller hva. Lacquer ble fullstendig uinteressante for meg når jeg fant ut at de fleste fargene inneholder glitterpartikler, men smaken er jo ulik hos oss alle. Smile Uansett tror jeg det finnes mange produkter av denne typen som er bedre enn disse, men alt må jo prøves.


Leave a comment

No trackbacks yet.