dysfunksjonell.no
9Nov/130

Make Up Store Cashmere, Diva and Pollution

Jeg har ved fler anledninger oppdaget øyenskygger jeg av en eller annen grunn allerede har avskrevet som 'helt klart ingenting for meg', for så å komme tilbake og oppdage dem på nytt med stor entusiasme, og Cashmere er en av disse. Jeg har vært helt overbevist om at denne ikke ville passe meg og har derfor glatt ignorert den, men da Maria brukte den i denne nydelige looken visste jeg at jeg hadde tatt grundig feil. Den er faktisk utrolig fin i globalen, enten som en del av en mer nøytral look, eller som overgangsfarge i hvilken som helst annen look.

Make Up Store Microshadow: Cashmere, Diva, PollutionCashmere · Diva · Pollution

Diva er en sånn vakker farge som er helt etter min personlige smak, men jeg må være ærlig å si at jeg ønsket meg litt ..mer av denne. For de av dere som er litt engstelige for å bruke farger som dette, redde for at det kanskje blir for mye, er den sannsynligvis ganske perfekt - jeg skulle nemlig ønske at den hadde vært hakket mer pigmentert, litt mørkere, litt mer metallisk. For en nøytral, litt mer subtil sminking er den kjempefin i globalen og i ytterkant, misforstå meg rett altså. Vi kan vel nå trygt konkludere med at jeg er uendelig svak for disse vinrøde, burgunderfargede øyenskyggene som er perfekte for denne årstiden.

Den matte svarte skyggen Pollution har aldri vært på den offisielle ønskelisten min, ene og alene fordi jeg er livredd svart øyenskygge, men etter å ha rocka denne looken ble svart langt mindre skummelt. Den skremmer meg overhodet ikke lenger, og jeg gleder meg til det dukker opp en anledning som krever skikkelig sotede øyne - da skal nemlig denne til pers.

«Cashmere», «Diva» og «Pollution» koster 140,- kroner per stykk, og er alle tilgjengelige hos din nærmeste Make Up Store.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on November 9, 2013 – 9:18 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Svart er egentlig ikke en farge jeg er redd for å bruke, jeg bare klarer aldri å legge den fint selv.. Røde/rosa/lilla-nyanser derimot er jeg livredd for. Frykter alltid at det skal se ut som om jeg lider av en eller annen uhelbredelig øyesykdom Razz

    • Jeg elsker røde og lilla øyenskygger, virkelig elsker dem. Rosa klarer jeg meg egentlig foruten, men trikset er å finne en nyanse som funker til deg. Det er strengt tatt ikke noe problem å bruke disse fargene om du ‘rammer inn’ øynene dine med for eksempel svart eller brun kajal/eyeliner, sånn at det er noe mellom øynene og øyenskyggen – om du skjønner hva jeg mener. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.