dysfunksjonell.no
2Nov/130

Make Up Store Ink

Nå i november slipper Make Up Store en av sine mindre kolleksjoner, nemlig Tattoo. Jeg elsker navnet, og skulle vel ønske denne kolleksjonen var noe mer spenstig. Den den ble en ny Microshadow lansert, og det var Ink. Make Up Store omtaler denne som matt turkis, men for meg ser den langt mer grønn ut - og på grunn av undertonene i huden min ser den også grønn ut på.

Make Up Store Tattoo: Ink Microshadow

Med Tattoo kom også to nye neglelakker i «Faisal» og «Erik», en ny Slim Lipstick i «404 Matte», en Gloss Lips i «Cleo», Nail Deco, en makeupbag og midlertidige tatoveringer - mer informasjon om produktene kan sees hos PixiJasmine.

Jeg prøvde «404 Matte» da jeg var innom Make Up Store sist, og selv om jeg syns den var veeeldig rød lurer jeg på om jeg ikke kanskje må ha den. Gloss Lips i «Cleo» var også utrolig fin, men siden jeg nå har langt nok hår til at det kliner seg fast i det jeg har på leppene, vet jeg ikke om den vil bli brukt. Kanskje? Disse to produktene sammen gir iallfall saftige, sexy og glossy røde lepper, og hvem kan vel motstå sånt? Ikke jeg!

Tattoo er å finne hos din nærmeste Make Up Store, og «Ink» Microshadow fås kjøpt for 140,- kroner.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on November 2, 2013 – 6:38 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.