dysfunksjonell.no
27Oct/130

Morten Abel i Olavshallen

For mange år siden så jeg Morten Abel live på Rock Mot Rus, riktignok som en del av The September When, og siden den gang har jeg overhodet ikke hatt sansen for mannen. Likevel bestemte jeg meg for å kjøpe billetter til konserten han skulle ha i Olavshallen i går kveld, og jeg angrer overhodet ikke! Han spilte sammen med orkester, og det var et underholdende show med sanger som Doberman, You Are Beautiful, Dude of All Dudes, Hard to Stay Awake og Lydia, sanger som har betydd mye for meg gjennom oppveksten. For meg var likevel høydepunktet da Trøndernes Mandssangforening gjorde inntog på scenen, og kanskje spesielt da de stemte i sammen med Morten Abel på The Birmingham Ho.

Selv om jeg ikke kan karakteriseres som 'blodfan' - og det var åpenbart mange av dem til stede i salen - fant jeg ny respekt for mannen etter å ha sett "Hver gang vi møtes", og med denne konserten kan jeg definitivt betegnes som fan igjen! Den eneste sangen jeg, og mange andre savnet, var Tore Tang. Om Morten Abel kommer tilbake til Trondheim i overskuelig fremtid blir jeg sannsynligvis å finne blant publikum igjen.

Morten Abel, Olavshallen 10262013

Jeg vil samtidig også rose Olavshallen for plasseringen av rullestolbrukere under deres arrangementer. Dette er andre gangen jeg har vært i Olavshallen (se John Cleese), og det er helt fantastisk å få lov til å sitte sånn at jeg ser hvem som står på scenen, og virkelig kan kose meg med hele opplevelsen!

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 27, 2013 – 4:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Så bra du fikk en god konsertopplevelse! Smile

  2. Heisann

    Jeg er formann i Trøndernes mandssangforening og fant tilfeldigvis vurderingen din fra Morten Abels konsert i Olavshallen i 2013. Det var morsomt for oss i Trøndernes å høre at et av høydepunktene for deg på konserten var da vi stemte i Birmingham Ho på scenen. Jeg kan love deg at det var spennende for oss “gammelkara” å synge med Morten og Co på scenen der. Jeg er en av unggutta i koret (på snart 50) og hørte mye på Abel da han sang i The September When på 80-tallet. Så, det var spesielt å synge med han i Olavshallen. Spesielt morsomt.

    Ha en fin 17. mai helg.

    Frank


Leave a comment

No trackbacks yet.