dysfunksjonell.no
26Oct/130

Vampete med MUS Black Orchid

Siden det er høst, formen er litt opp og ned, jeg er generelt nedstemt og sliten, bestemte jeg meg for å kaste meg på bølgen hva mørke lepper angår. Tenk det. Jeg ville derfor ha en mørk leppestift, enten rød eller lilla, og endte opp med Black Orchid. På bildet over ser den temmelig ..svart ut, men det er den altså ikke. Se for deg hjemmelagd solbærsaft. Det er en ganske så gjennomskinnelig bærfarge, rødlilla, og veldig 'korrekt' i forhold til årstiden. Siden denne ikke fungerer så veldig bra på egen hånd - den er såpass gjennomskinnelig at det er vanskelig å få den jevn på leppene uten underlag - kjøpte jeg også to leppeblyanter, men intensjon om å bruke disse sammen.

Make Up Store BLACK ORCHID LipstickBlack Orchid

Vil du se resten av fangsten, samt 'swatches'? Klikk "continue reading".

Make Up Store RUSSIAN BORDEAUX LippencilRussian Bordeaux

Den første leppeblyanten jeg valgte meg ut var Russian Bordeaux, en utrooolig lekker mørk lilla. Denne kan jeg fint bruke alene på leppene, og det kommer jeg sannsynligvis til å gjøre på et eller annet tidspunkt, kanskje med en klar gloss over. Utrolig lekker, og er i aller høyeste grad verdt å sjekke ut. Mitt eksemplar virker dessverre å være litt sjenert, men jeg skal se om jeg får fikset 'swatches' av samtlige av produktene.

Den andre leppeblyanten ble In the Flashlight, som er i samme fargekategori som førstnevnte, dog noe varmere og rødere. Jeg hadde egentlig tenkt å plukke med meg «Roadtrip», men syns denne ble for lik «Russian Bordeaux». Jeg gleder meg virkelig til å leke med begge disse blyantene, og ser for meg at jeg kan gjøre noen spenstige kombinasjoner med fler av leppestiftene jeg har i samlingen min fra tidligere.

Make Up Store IN THE FLASHLIGHT LippencilIn the Flashlight

Make Up Store BLACK ORCHID, RUSSIAN BORDEAUX, IN THE FLASHLIGHTBlack Orchid · Russian Bordeaux · In the Flashlight

Lar du deg friste av disse mørke bærfargene nå som høsten er her? Leppestiften koster 170,- kroner, mens leppeblyantene koster 135,- kroner, og alle produktene er tilgjengelige hos din nærmeste Make Up Store.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 26, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg er altfor pysete for sånt… Var ikke det før da men Smile

    • Ikke før, men nå? Hvorfor det da? Smile Jeg prøver å utfordre meg selv ved å sminke meg med farger jeg syns er skumle (både øyenskygger og leppefarge på generell basis), og det er faktisk ganske morsomt å pushe seg selv. Det er jo bare sminke! Grin


Leave a comment

No trackbacks yet.