dysfunksjonell.no
20Oct/130

RiRi Hearts MAC

RiRi Hearts MAC

Siden jeg ikke er fan av Rihanna, hverken musikken eller hennes vesen tiltrekker meg, hadde jeg ikke tenkt å bruke penger på denne kolleksjonen overhodet.

Det er ikke alltid ting går helt som planlagt, og dette ble en av disse gangene; jeg endte nemlig opp med å sitte i kø i mer enn to timer, og da det omsider ble min tur til å kikke på produktene hadde jeg ventet så lenge at jeg valgte å kjøpe noen produkter likevel. Jeg var klar over at det meste kom til å bli utsolgt på et blunk, så jeg forsøkte kanskje karre til meg litt mer enn jeg opprinnelig tenkte.. og endte opp med litt forskjellig. Enkelte produkter ble faktisk utsolgt mens jeg forsøkte å sjekke ut, og siden knelte annenhvert minutt under trykket av gale sminkeavhengige RiRi-fans.

 • Her Cocoa Eye Shadow x4
 • Bad Girl Gone Good Powder Blush
 • Diamonds Cream Colour Base
 • RiRi Woo Lipstick
 • RiRi Woo Lipglass
 • 36 Lash

Jada. Mye vil ha mer, ..and all that jazz. Nå skal det sies at dette må være en av de aller fineste kolleksjonene M·A·C har pushet ut så lenge jeg har hatt kjennskap til dem hva emballasje angår, selv om jeg begynner å bli passe lei av alt dette 'rose gold'-maset. Vet ikke folk at vi hadde rødt gull lenge før det brått ble en motegreie?

RiRi Hearts MAC RiRi WooRiRi Woo Lipglass & Lipstick

Uansett, emballasjen er skinnende blank, og er prydet med 'signaturen' til Rihanna (det samme er forøvrig selve leppestiften). Jeg syns kanskje den kunne vært tyngre, for den gir meg assosiasjoner til sånn lekesminke man finner i lekebutikker, men jeg liker den veldig godt likevel. Hadde jeg kjøpt like mange produkter fra denne kolleksjonen om emballasjen hadde sett annerledes ut? Neppe.

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

RiRi Hearts MAC Her Cocoa, 36 Lash36 Lash · Her Cocoa

RiRi Hearts MAC Diamonds CCB, Bad Girl Gone Good PBDiamonds · Bad Girl Gone Bad

Selv om idéen bak dette spesielle køsystemet i aller høyeste grad var bra, det gjorde jo at fler fikk sjansen til å handle fra denne superpopulære kolleksjonen før alt ble utsolgt, ble mange sinte fordi nettsiden rett og slett ikke tålte all trafikken og knelte under presset. Flere ganger. Hver gang siden knelte ble man også kastet ut av køen og måtte begynne på nytt. Jeg fikk imidlertid tak i de produktene jeg helst ville ha, så jeg er fornøyd - men syns kanskje det var unødvendig av M·A·C inkludere produkter fra det faste sortimentet i en såpass spesiell kolleksjon som dette, og i tillegg kreve noen dollar ekstra per produkt.

Var du en av de som bare måtte ha noe fra denne kolleksjonen?

Det var veldig vanskelig å fotografere disse, da den blanke overflaten reflekterer lyset noe helt enormt - og som en bivirkning av dette får bildene dessuten en svak rosa 'tint'. Jeg velger likevel å legge dem ved dette innlegget for å vise fargene på de ulike produktene.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 20, 2013 – 5:44 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Jeg skaffet Riri Woo i sommer da den ble lansert som limited i første omgang. Er veldig fornøyd med den! Skulle gjerne hatt lipglassen også, men er jo helt umulig å finne nå…

  • Liker du den? Egentlig syns jeg det er litt leit at den er såpass lik «Ruby Woo» som den er, men samtidig er det jo litt av poenget. Jeg har en greie for røde leppestifter, og får aldri mange nok.. uhelbredelig, vet du. Smile Lipglassen er faktisk fortsatt tilgjengelig hos Nordstrom, og du finner den HER.

   • Jeg hadde ikke Ruby Woo fra før av så ante ikke at den var så lik! Greit å vite i tilfelle jeg må ha refill Smile
    Haha, har selv begynt å hamstre røde leppeprodukter. De er jo så finne alle sammen!

    Takk for link, men de sender dessverre ikke til Norge, og jeg er litt for lat til å skaffe shopping service.. Frown

    • Jeg mener bestemt at historien bak «RiRi Woo» er at favorittleppestiften til Rihanna er «Ruby Woo», og at hun derfor står bak denne med sin egen snert (i mine øyne er de dog tilnærmet identiske). Smile

     Hadde jeg ikke nettopp fått tilsendt det jeg hadde liggende, så kunne jeg veldig gjerne bestilt den for deg, men nå tror jeg det blir en stund til neste gang. Frown


Leave a comment

No trackbacks yet.