dysfunksjonell.no
17Oct/130

ZOEVA Color. Love. Makeup.

Det er helt utrolig hva jeg snubler over på nett i de sene nattetimer, og denne gangen var det koster jeg aldri har hørt om før. Jeg ble faktisk så fascinert når jeg kom over disse kostene at jeg ikke engang husker hvordan jeg fant dem? Eller hva jeg egentlig var på leit etter? Det er meg i et nøtteskall da. Uansett, det er koster, og koster får man simpelten aldri nok av.

Merket jeg snakker om er tysk, og kalles Zoeva. Hørt om det? Nei? Ikke jeg heller faktisk. Det tok ikke mange minuttene før jeg hadde funnet opptil flere koster jeg kunne tenke meg å prøve, men jeg valgte å fokusere på noen jeg ikke har lignende til i samlingen min. Nesten. Jeg bestemte meg for å tenke på tollgrensen, og ville holde meg under 200,- kroner for å slippe å betale noe ekstra. Jeg la dessuten merke til at i det jeg endret land til Norge ble tysk moms trukket fra de oppgitte prisene, dermed ble altså kostene noe billigere enn først forespeilet. Winning!

Zoeva Soft Definer Brush227 soft definer

Zoeva Petit Crease Brush237 petit crease

Zoeva Petite Eye Blender Brush223 petit eye blender

Zoeva Soft Paint Liner Brush318 soft paint liner

Jeg plukket ut fire koster for øyne, to av geitehår og to av taklon (syntetisk fiber). De varierer litt i størrelse, og er mellom 15-16 centimeter lange. Skaftene hviler godt i hånden, er mørk koksgrå på farge, og har en uforventet tyngde som for meg gir dem en mer eksklusiv følelse. I tillegg har dessuten alle kostene både nummer og navn preget inn i skaftet, noe som gjør det enkelt å finne kosten du trenger!

Zoeva Color. Love. Makeup.Color. Love. Makeup.

Totalt kom de fire kostene på 166,- kroner med dagens valutakurs, og i tillegg kom frakten på 125,- kroner. Jeg syns ikke det var avskrekkende, men jeg er klar over at mange ganger vil mene at dette er for mye. Det oppgis at ordren sendes med DHL, men min ble (forsøkt) levert via Bring. Pakken ankom bare sju dager etter at den ble sendt, og hadde sporing hele veien til postkassen min. Som sagt valgte jeg å fokusere på å holde meg under 'den magiske grensen', selv om det kanskje hadde vært bedre å bestille fler koster for å få valuta for frakten? Jeg kunne betale via PayPal uten noen problemer, og kort tid etter fikk jeg ordrebekreftelsen på e-post.

Siden jeg nettopp har mottatt disse kostene har jeg ikke rukket å leke med dem enda. Jeg kommer derfor til å skrive en omtale av dem når jeg har fått sjansen til å vaske dem, prøve dem og se hvordan de oppfører seg sammen med ulike sminkeprodukter.

Ble du nysgjerrig på Zoeva? Se hele utvalget her.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 17, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. De så veldig spennende ut! Jeg må nok prøve å bestille fra de en gang, jeg må bare vente til nyåret! Grin

  • Ja! Jeg skal definitivt bestille meg noen fler, jeg ønsker meg begge settene for øyne (hvor det ene er syntetisk og det andre naturhår). De var så utrolig mye finere enn jeg trodde de ville være, og det er ikke ofte en sminkekost får meg til å ooh-e og aah-e altså. Grin

 2. Gleder meg til å høre omtale av de. Ser veldig spennende ut.

 3. Disse har jeg også bestilt noen av! Noen av de samme tror jeg (husker ikke heltWink. Håper de kommer fort, jeg er veldig fan av små dome-koster, og disse så så perfekte utSmile

  • Hvordan kom du over dem? Jeg skjønner ikke at jeg ikke har sett dette merket tidligere, men jeg har veldig lyst til å bestille fler. 227 er jo en bedre versjon av MAC 217, den er fyldigere og mykere, og jeg vil egentlig bare kose med den. Wink Ellers har jeg veldig tro på 223 altså! Ser veldig frem til å se hvilke du kjøpte, og hva du syns om dem. Smile

 4. You enabeler you … Wink Tre stk koster bestilt Smile

  • Jeg burde kanskje bedt om unnskyldning, men det gjør jeg altså ikke – jeg nekter å tro at du kommer til å angre. Wink Fortell meg gjerne hva du syns, og hvilke koster du valgte deg!

   • Kjøpte 234, 217 og 218. Veldig kjapp levering og godt førsteinntrykk av alle tre kostene.

    Av 217 og 218 trodde jeg at 218 skulle bli favoritten siden den virket mer “stødig” enn 217 men der tok jeg jammen meg feil Smile Begge er gode men for meg er det 217 som enklest gir best resultat.

    234 kommer jeg til å kjøpe flere av, den tilsvarer MAC sin 239 og kommer desidert til å bli kjøpt backup av ! Smile

    Kommer til å kjøpe flere/andre typer børste sånn litt etterhvert og krysser fingrene til en økning av den hersens moms-grensen om ikke så altfor lenge Wink

    • Se her ja! Jeg skal ha meg en 234 neste gang jeg bestiller, helt klart. Jeg ønsker meg egentlig begge øye-kitene, både det med naturlig hår og syntetisk fiber. De ser så fine ut! Jeg har blitt kjempeglad i mine, kanskje spesielt 227 som er en MAC-217-But-Better. Grin

     Mener du 317 og 318 som er eyelinerkoster? Hva syns du om det generelle utseendet på disse kostene? Jeg er helt forelska.. det er nesten litt tragisk!

    • 317 og 318 er eyelinerkoster, ja Smile

     Rent utseendemessig minner de mye om både MAC og Sigma men skaftene er mye bedre å holde i enn mange av de to andre merkene. De er litt tykkere og litt kortere og ligger godt i hånden.

    • Akkurat! Du skrev 217 og 218, og jeg ble forvirret. Grin

     Jeg er veldig enig med deg, men om sant skal sies ville jeg valgt hva som helst over Sigma når som helst, og Zoeva over M·A·C basert på utseende og hvordan de føles i hånden. Jeg skal absolutt skaffe meg 234, for jeg mistenker at jeg vil elske den – kanskje Zoeva blir mitt nye absolutt favorittmerke hva koster angår? Grin

 5. Har hørt mye om disse på youtube Smile

 6. Hehe, jeg jobber med tall hele dagen så hodet kobler ut tallene når jeg går fra jobb Wink

  Var innom MAC på Oslo City i dag og fikk med meg to av tre fluidlines fra mineralkolleksjonen, ser lovende ut så langt så det blir vel test av både koster og nye produkter i morgen Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.