dysfunksjonell.no
13Oct/130

Review: Sedona Lace EB15 Pointed Crease Brush

Jeg hadde mitt aller første 'møte' med Sedona Lace i starten av juli da jeg bestilte to av kostene deres, og jeg skjønte fort at det kom til å bli fler. Allerede i august hadde jeg lagt inn bestilling nummer to, og det blir definitivt ikke den siste. Begge bestillingene mine inneholdt en EB15 Pointed Crease Brush, som jeg tilfeldigvis oppdaget via en YouTube-video, en kost jeg har forelsket meg hodestups i.

Som navnet tilsier er dette en kost ment for å legge, og duse skygge i globalen. Den har en liten spiss, som gjør det lettere å plassere fargen akkurat der du ønsker, og Sedona Lace hevder at formen på denne kosten forhindrer at du duser for mye, og at fargene holder seg der de skal. For min del har den hatt en sentral rolle i noen av de sminkelookene jeg har vært aller mest fornøyd med.

Sedona Lace EB15 Pointed Crease Brush

The Verdict

RatingJeg har utelukkende positive ting å si om denne fantastiske kosten. Den har perfekt form og størrelse, akkurat passe med motstand i busten, den gjør det superenkelt å plassere skygge akkurat der du måtte ønske, og den dusingen blir en lek. Jeg har vasket den tre-fire ganger allerede og den ikke røytet, ikke sluppet farge. Jeg har til og med skaffet meg en til for å alltid ha en ren EB15 for hånden, ..that's how much I like it.

EB15 Pointed Crease Brush koster $8.95, eller omtrent 53,- NOK med dagens valutakurs, og det er den så absolutt verdt. Frakten kommer i tillegg på $10, eller 60,- NOK. Den første bestillingen min lå i postkassen etter bare fem arbeidsdager, men den andre brukte sju - veldig akseptabelt, spør du meg.

Sedona Lace EB15 Pointed Crease Brush kan bestilles her.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 13, 2013 – 7:03 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Tror jeg må prøve noen koster herfra jeg også. Ikke ille pris. Kost EB15 virker som en veldig bra kost som en kan bruke til mye. Trenger en sånn en.

  • EB15 er en av mine favorittkoster, og jeg har mange koster altså. Jeg ser ikke bort fra at jeg ender opp med et par til, for dette er sånne som alltid er kjekke å ha for hånden. Akkurat sånn som MAC 217. Jeg bruker min både i globalen, og til å legge skygge på lokket, den kan brukes til det meste. Smile

 2. Jeg elsker slike børster som denne, har en fra MUG og en fra Inglot som ser ut til å ligne på denne. Men skal ærlig innrømme at jeg må nok ha EB15 etter hvert også Wink

  • Jeg har kikket på den tilsvarende kosten fra Makeup Geek et par ganger, men må ærlig talt innrømme at jeg slo det fra meg da jeg hørte snakk om at MUG-kostene egentlig er Crown-koster med MUG-logo. Om den du har fra Inglot er den du kjøpte nå nettopp, så frister den veldig – jeg tror jeg må bestille den når nettbutikken kommer opp, om så bare for å sammenligne. Wink EB15 burde være med i enhver jentes kostesamling, spør du meg.

   • Jeg har bare de Inglot-kostene jeg nylig kjøpte så tenkte på den ene av de ja (80HP) Smile Jeg la nylig inn en bestilling på Sedona Lace, siden det er 20 % nå og i tillegg fant jeg en rabattkode på 5 dollar avslag. Så tre koster for 230 kr inkl frakt er ikke ille. EB15 var selvsagt en av kostene Wink

    • Ja, nettopp. Tror jeg må kikke nærmere på 80HP når jeg får sjansen. Jeg regner med at du blogger om kostene når du får dem, og jeg gleder meg til å høre hva du syns. Det er alltid litt nervepirrende å anbefale ting! Smile

 3. Ser ut til at det må bli en liten bestilling fra Sedona Lace når jeg får litt penger til overs. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.