dysfunksjonell.no
11Oct/130

Make Up Store Aqua Cooling Powder

Aqua Cooling Powder er et underlig produkt. Det er et svært finmalt, silkemykt pudder - svakt rosa, men likevel fargeløst ved påføring. Det smelter raskt inn i huden, og hjelper til med å holde eventuell foundation på plass utover dagen. Selv om jeg i utgangspunktet egentlig ikke likte dette pudderet, har jeg blitt avhengig og veldig glad i det, enten jeg velger å bruke det alene over fuktighetskrem eller under foundation.

Det for meg unike med dette pudderet er at det både kan brukes under for eksempel foundation, som en primer over den daglige fuktighetskremen, eller for å fiksere foundationen ved å påføre et tynt lag med en myk pudderkost. Ved påføring føles det nesten vått, selvfølgelig uten å være det, og gir en deilig forfriskende følelse i noen sekunder. Etter påføring etterlater det en nesten ..klebrig følelse, noe jeg antar er grunnen til at det egner seg spesielt godt under foundation. Det matter dessuten ned huden, noe som er en fantastisk fordel for meg med kombinasjonshud, og gir en ekstra fuktende følelse.

Make Up Store Aqua Cooling Powder

Make Up Store Aqua Cooling Powder

Under lokket finner man også en flat, tett kost for påføring. Selv om jeg personlig foretrekker en vanlig, myk pudderkost til akkurat dette pudderet, er det svært hendig å ha en helt grei kost tilgjengelig.

Dessverre har jeg ikke bare positive ting å si, for jeg skulle ønske boksen var utformet noe annerledes. Det er nemlig umulig å unngå at det står en liten sky av pudder rundt boksen når man åpner og lukker den, uansett hvor forsiktig man tror man er, og jeg syns det er leit at det går produkt til spille på den måten. Jeg er kanskje i overkant gnien med produktene mine, men jeg tror en slags 'sikt' ville vært bedre enn bare et lokk.

Make Up Store beskriver Aqua Cooling Powder som «konsentrert brevann med innhold av mineraler», og anbefaler den medfølgende kosten til påføring. Du betaler 255,- kroner for 10 gram, og fås kjøpt hos din nærmeste Make Up Store.

Photos: Make Up Store Aqua Cooling Powder © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 11, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Hummmm…. Interessant! Under foundation, altså? Og virkelig mattende?

  • Under foundation! Det virker som om at den “klebrige” egenskapen holder sminken bedre på plass. På meg er ingenting virkelig mattende, så det tør jeg ikke svare på – jeg blir blank uansett, men de gangene jeg ser best ut er de gangene jeg har ACP under foundationen. Smile

 2. Jeg bruker Mineral Veil fra Bare Minerals på samme måte, under foundation. Funker veldig bra på sommeren når jeg bruker litt fetere solkrem.

  Så spennende med kjølende effekt! Lukter dette pudderet noe?

  • Jeg tåler ikke Mineral Veil, jeg. Jeg ble sminket med bare Minerals en gang, og ansiktet mitt klødde noe helt hinsides etterpå. Frown

   Ja, det er et spennende produkt, veldig merkelig, og jeg anbefaler absolutt testing i butikk før anskaffelse. Det har overhodet ingen duft, og kan brukes av alle hudtyper. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.