dysfunksjonell.no
10Oct/130

Make Up Store Algae and A Touch of Peach

For to uker siden tok jeg meg en liten tur innom Make Up Store, en flott unnskyldning for å teste ut de nye vinterskoene mine, for å drømme meg litt vekk i alle de nydelige fargene. Det hører egentlig ikke hjemme i dette innlegget, men disse vinterskoene er definitivt et av de bedre ikke-sminkerelaterte kjøpene jeg har gjort på lenge. Beklager Zalando, men disse kommer ikke i retur!

Jeg stanset ved øyenskyggene, som så mange ganger tidligere, jeg er nok litt ekstra svak for dem. Jeg 'swatchet' flere på hånden og oppdaget på den måten en kombinasjon jeg ikke har sett på før; «Enamour» og «Algae». De var så utrolig fine sammen, og siden jeg ikke klarte å få karret til meg «Zone» før den gikk ut av produksjon og forsvant fra alle butikker, kjøpte jeg like gjerne «Algae» som kanskje kan minne litt om førstnevnte.

Make Up Store Microshadow Algae and Blush A Touch of PeachAlgae · A Touch of Peach

Jeg er usikker på hvordan jeg skal beskrive denne fargen, men kanskje som en slags kald lys sjøgrønn med skimmer? Definitivt skimmer. Det er en sånn farge som jeg normalt ikke ville valgt ved første øyekast, men det var seriøst vanskelig å ta øynene av den når jeg hadde den på hånden. Den vil sannsynligvis også passe godt sammen med limegrønne og oransje varianter. Den er så fin, og tenk.. den er grønn!

«A Touch of Peach» er logisk nok en av Make Up Stores mange blusher, og jeg er som kjent stor fan av disse. Dette er en lys ferskenfarget, matt blush - og den frisker opp ansiktet mitt uten den helt store anstrengelsen. Perfekt! Maria brukte den i kombinasjon med et par andre da hun sminket meg i slutten av september, og den havnet selvfølgelig på ønskelista. Den ligner i grunn på «Cherry Blossom», men er mindre neon, mindre rosa.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 10, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Algae ser nydelig ut altså. Smile *skrive opp på ønskelista*

  2. Jeg har både Enamour og Algae. Jeg har aldri tenkt på å bruke de sammen, men det skal jeg teste. Takk for tipsSmile

  3. Sukk, A Touch of Peach ser så himla nydelig ut Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.