dysfunksjonell.no
9Oct/130

Makeup Geek Drama Queen, Envy and Nautica

Tilbake i april skrev jeg om mine aller første øyenskygger fra Makeup Geek, og siden den gang har jeg oppdaget tre skygger til som måtte få plass i paletten min; Drama Queen, Envy og Nautica. Det er fortsatt én ledig plass i paletten, og den plassen kommer sannsynligvis til å romme «Corrupt» (angivelig den svarteste svarte øyenskyggen på markedet om man skal tro ryktene) etterhvert.

De tre nye skyggene er nydelige! Drama Queen er en mørk lilla skygge med skimmer, Envy er en dyp metallisk grønn, mens Nautica er en mørk blå med skimmer. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i å bruke baser når jeg legger øyenskygger, jeg er jo uansett avhengig av en god primer, men dersom man ønsker en skikkelig spennende smoky look kan man med fordel bruke en svart base under alle disse øyenskyggene for å virkelig lokke frem magien i dem.

Makeup GeekWhite Lies · Mercury · Galaxy · Moondust · Burlesque · Drama Queen · Envy · Nautica

Grunnen til at jeg valgte akkurat disse tre var at samtlige har svart 'base', og er av samme type som «Burlesque» - en av mine absolutte favoritter blant alle øyenskyggene jeg eier, og det sier endel. Jeg er faktisk glad i «Burlesque» at jeg nå har en uåpnet 'backup' liggende i skuffen, i tilfelle rottefelle osv. Den er bare helt fantastisk! Jeg har ingen problemer med å se for meg at jeg kommer til å bli tilsvarende glad i både «Drama Queen» og «Envy» når jeg bare får lekt litt med dem, men «Nautica» derimot ser litt ..kjedelig? ut.

Det begynner å bli åpenbart at ganske mye skremmer meg når det kommer til makeup, og mørke øyenskygger er en slik ting. Jeg aner virkelig ikke hva jeg er redd for, og har derfor begynt å utfordre meg selv på dette punktet også. Jeg planlegger derfor å bruke disse hver for seg over hele øyelokket, i håp om at jeg klarer å bli fortrolig med mørkere skygger før jeg tar den helt ut med svart i ytterkant for ekstra definisjon og dybde.

Har du prøvd noen av Makeup Geeks øyenskygger?

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 9, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Shamiiiniiiiiii….. ÅÅÅÅHhhhhh. For fine! For fine! Fy!

    • Jammen, Tone! Verden fortjener å få vite hvor fantastisk fine disse øyenskyggene. Jeg skal legge ut ‘swatches’ så fort dagslyset er på min side! Du må gjerne stikke fingrene i ørene, men du trenger disse altså. Wink

  2. Så fiiiiiine! Jeg må vel bli flinkere til å bruke de 5 jeg har, for jeg har brukt de alt for lite. Jeg tror ikke vi har noen av de samme heller. Men Burlesque, Drama Queen (!!!!) og Envy frister veldig av de du har. Perfekte for høsten alle tre. Wink

    • Absolutt, og dessuten perfekte om man vil gå mørkere uten å ta den helt ut med svart øyenskygge. I morgen skal jeg på stand-up med Michael McIntyre, og da tenkte jeg teste en look med enten «Drama Queen» eller «Envy». Hvilke har du? Smile

  3. Ååå Burlesque!!! <3


Leave a comment

No trackbacks yet.