dysfunksjonell.no
5Oct/130

FOTD: Dysfunctional Diva (09172013)

Jeg er utrooolig glad i farger, det har jeg jo nevnt cirka hundre ganger tidligere, og når jeg sminker meg (som dessverre ikke er hver dag) pleier jeg å strekke meg etter de mer fargerike skyggene i samlingen min. Naturlige 'looks' er liksom ikke helt min greie, men da Maria plukket ut produkter til denne looken valgte jeg å stole fullt og helt på henne. Det var det smarteste jeg har gjort på lenge, jeg ser jo helt smashing ut!

Produkter

→ MUS All Time Moisturizer
→ MUS Aqua Cooling Powder
→ MUS Olive Matt Foundation
→ MUS Easy Cover Red Concealer
→ MUS Kalahari Wonder Powder
→ MUS Tan Bronzing Powder
→ MUS Blothing Powder
→ MUS Ginger og Nut, Lust (highlight) Blush
→ MUS Tinted Eyeprimer
→ MUS MS Brown Sugar (øyelokket)
→ MUS MS Cashmere (globalen)
→ MUS MS Xocoatl (globalen)
→ MUS MS Diva (ytterkant og litt inn i globalen)
→ MUS Eyedust Champion (highlight)
→ MUS Seduced by the Dark (eyeliner) og Black (våtkant) Eyepencil
→ MUS Black Gel Eyeliner
→ MUS Max Mascara
→ MUS Brow Color No. 1
→ MUS Pretty Lipstick

Jeg tror denne 'looken' er en av mine absolutte favoritter så langt. Det er kanskje sjeldent jeg sier noe annet enn at jeg elsker resultatet av at Maria har fått utøve magien sin på meg, men sannheten er jo at hun vet nøyaktig hva jeg liker, hun er utrolig flink - og treffer så til de grader blink hver eneste gang hun sminker meg.

Foto: Maria Winther

Posted by Shamini on October 5, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Smashing indeeeeeeed!

  2. DET har du jaggu rett i!!

  3. Er du ikke redd for at jeg blir høy på pæra av alt dette fine snakket? Grin Neida, jeg lover å ikke blir det. Glad for at du liker det og takk for all ros. Smile

    • Vet du, det er jeg overhodet ikke redd for! Grin Du fortjener alle gode ord du kan få, og at du er flink er ikke skryt engang – det er helt sant. Jeg har ikke vært misfornøyd med det du har gjort en eneste gang hittil. Skulle ønske jeg så sånn ut hver dag! Grin

  4. Så fint! Jeg har veldig lyst til å bli sminket på MUS i Trondheim jeg også etter alt det fine du sier om de som jobber der Wink

    • Tusen takk, Monica. Smile Det syns jeg absolutt at du skal gjøre neste gang du er i Trondheim, og da må du gjerne si fra sånn at jeg får hilst på deg med det samme. Smile

  5. Kjempe fint. Tror jeg må ta en tur innom MUS her i Oslo og bestille time. Håper de er flinke også. Du ser kjempe fin ut, rett og slett nydelig.


Leave a comment

No trackbacks yet.