dysfunksjonell.no
3Oct/130

GLOSSYBOX september

Denne månedens GlossyBox har fått navnet THE BEAUTY OF TRAVEL, og inneholder angivelig produkter som ikke er å finne i Norge. Om sant skal sies gjelder vel ikke dette for mer enn tre av de seks produktene i boksen, men OK. Denne boksen blir min siste på ubestemt tid, og var den siste jeg finansierte med såkalte GlossyDots - jeg orker nemlig ikke betale for prøver som ikke er ment for salg, uttørkede og ødelagte produkter, og elendig kundeservice fra folkene bak.

GlossyBox September 2013

Innholdet

 1. BelláPierre Mineral Lipstick «Ruby»
 2. Océane Make Up Remover Pen
 3. Weleda Millet Nourishing Shampoo
 4. Da Vinci Mineral Shimmer «Champagne»
 5. Trind Nail Balsam
 6. Film2Home.no «The Great Gatsby» og «Eventyrland»

Fra BelláPierre (UK) fikk vi en mineralleppestift som beklageligvis gir en veldig kjip og billig følelse i hånden, men fargen «Ruby» er virkelig fin. Fra Da Vinci (UK) fikk jeg mineralskimmer i fargen «Champagne», ikke min personlige favoritt, men muligens veldig fin til highlight i øyekroken eller lignende. Fra Océane (BR) fikk vi en sminkefjerner penn, i samme stil som disse pennene man bruker for å fjerne neglelakk fra neglebånd. Idéen er slett ikke dum, men om den funker i praksis gjenstår å se. Sjampoen fra Weleda, og den bittelille flasken med neglebalsam fra Trind orker jeg ikke si så mye om - dette er ikke produkter for meg.

I tillegg til de opplistede produktene i denne månedens eske fikk vi også en øyemaske fra GlossyBox. Til forskjell fra de siste eskene må jeg vel kunne si at jeg ikke ble skuffet over denne, selv om vi fikk nok en sjampo. Jeg vil ikke ha disse evinnelige hårproduktene jeg ikke bruker likevel!..

Kunne du tenke deg å prøve en GlossyBox?

Innlegget inneholder affiliatelinker.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 3, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Love the look of the mineral shimmer, such a pretty shade xo

  • First of all, thank you so much for sticking with me even though I do my blogging in Norwegian! I really appreciate it, and your comments. Smile

   I don’t know what I think about the mineral shimmer really, mostly because I’d dead scared of loose pigments in general. I do think it’d make a nice highlight for the inner tear duct, as I mentioned in the post, so I guess I’ll have to give it a chance.

   Hope you have a wonderful Thursday! Xo

 2. Test ut øyenskyggen/mineralskimmeret. Eg fekk jo ein annan farge, men det som overraska meg var kor lett den var å legge. Og den dryssa mirakuløst nok ikkje. Eg dytta kosten i lokket (var ein del skygge der), og kakka av kosten på kanten og påførte deretter. Så eg er veldig fornøyd med den eg fekk. Holdbarheten er også veldig god Smile

  • Heldige du altså, som fikk en annen farge! OK, jeg skal prøve den. En dag. For deg. Smile Dersom jeg får det til, og dessuten liker den, kommer det helt sikkert et blogginnlegg om den etterhvert.

 3. Åh, hur kan du var rädd för lösa pigment? Det är det bästa som någonsin hänt mig! Jag var ganska kritisk mot GB innan de lanserade – och jag är det fortfarande. Även om det har dykt upp några få guldkorn så tror jag inte att jag kommer att prenumerera.

  • Tusen takk for kommentar! Jeg vet ikke helt? Jeg har vært redd for så mye, som for eksempel leppestift, svart øyenskygge, øyenskygge under øyet, blush.. og løse pigmenter. Fortell meg hvordan du bruker dem? Kanskje jeg kan lære å elske dem i stedet? Smile

   Jeg var veldig entusiastisk til GlossyBox når de startet opp i Norge, men nå har de mistet meg som kunde. Det er overhodet ikke verdt 179,-/mnd. I Sverige har dere til og med bedre bokser enn vi har her – både billigere og med bedre, mer spennende produkter – men jeg skjønner absolutt at du ikke vil abonnere.

 4. Åh! Fikk du øyemaske? Jeg fikk sånn kjip liten rosa neglefil det sto “glossybox” på. Av typen billigkjipt dritt som knekker med en gang. Bah. Megaskuffa over denne esken!


Leave a comment

No trackbacks yet.