dysfunksjonell.no
2Oct/130

Make Up Store Cashmere

«The Cashmere-woman is a feminist that believes in women. She's not frilly, it's all about honesty and conviction. If you ask her, strength is the greatest elegance.»

I går, den 1. oktober, lanserte Make Up Store Cashmere, en høstkolleksjon med blant annet matte øyenskygger. Jeg har et lite utvalg av produkter å vise frem, og selv om jeg vanligvis foretrekker alt som er fargesprakende vil jeg si at dette er en flott høstkolleksjon.

Make Up Store Microshadow Sophisticated and DesignDesign · Sophisticated

Jeg må nok innrømme både for meg selv og for andre at jeg ikke er spesielt god på matte øyenskygger. Jeg vet ikke hva det er, men jeg syns på generell basis at matte øyenskygger er vanskeligere å jobbe med enn andre. Kanskje det bare handler om personlige preferanser, ikke vet jeg. Design og Sophisticated er to helt nye matte øyenskygger, begge jordfarger som passer godt til årstiden vi nå trer inn i, og de er derimot overraskende gode å jobbe med, myke og pigmenterte. Jeg skal ikke beskrive fargene noe nærmere da jeg syns de kommer godt frem på swatchen under, og prisen er 140,- kroner per stykk.

Design · Sophisticated

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

For ikke lenge siden var jeg på jakt etter en hudfarget leppeblyant fra Make Up Store, men jeg fant liksom ikke akkurat det jeg ville ha. Så ble Graceful lansert, og den er helt perfekt! For 135,- kroner får du en fin hudfarget leppeblyant - som skapt for å bruke som leppekontur, og som med fordel også kan brukes på våtkanten for gi øynene et mer våkent uttrykk. Make Up Store leser åpenbart tankene mine! «Graceful» er også myk, og drar ikke i huden under påføring. For min del kunne den kanskje vært litt kaldere, men det er bare bagateller.

Make Up Store GracefulGraceful

Jeg har lenge ønsket meg pudderkosten fra Make Up Store, men alle som kjenner meg vet at jeg ikke er spesielt glad i rosa.. og jeg hadde ikke lyst på en sjokkrosa pudderkost. Joda, den finnes i både svart, svart og rosa, to ulike brune - og så kom den i gult, deretter i grønt (tilgjengelig kun i en kort periode), og nå i beige!

Den beige er helt utvilsomt min personlige favoritt, og jeg liker at den ikke er så svær og tung som pudderkoster har en tendens til å være. Den stikker ikke, men er myk og deilig mot ansiktet - og er lagd av geitehår. Om jeg skal plukke på noe ved denne kosten kunne jeg kanskje ønsket meg et kortere skaft, men det er bare fordi jeg foretrekker 'short-handle' for enklere manøvrering. Den koster 235,- kroner, og det er den absolutt verdt.

Make Up Store Powder Brush BeigePowder Brush Beige

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være entusiastisk rundt en nøytral kolleksjon som denne, men jeg må nok atter en gang bøye meg i støvet for Make Up Store - for med Cashmere ble det lansert fler produkter, fler farger, som jeg syns fortjener en fast plass i sortimentet.

Alle produktene fås kjøpt hos din nærmeste Make Up Store!

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on October 2, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Æsj da, nå kunne jeg tenkte meg Sophisticated igjen, og leppeblyanten, og kosten….

  • Jeg bruker «Sophisticated» (sammen med «Brown Sugar») i dag, og jeg ble fort veldig mye mer glad i den enn jeg hadde trodd. Den er deilig å jobbe med, og kommer til å bli mye brukt fremover. Smile Vi må shoppe på MUS sammen en dag, er du game?

   • Jeg er veldig med på å se på at du shopper på MUS, jeg er shoppeblakk om dagen – skal begge shoppe må vi eventuelt vente ei stund Razz Eneste er jo at jeg har sminkekurs 17. oktober da, du kan jo storme inn etter det og se på fine ting sammen med meg? Da kommer jeg jo til å måtte bruke penger Wink

    • Når har du kurs da? Jeg vet ikke om jeg får det til, men det kan hende. Smile Jeg ser veldig gjerne på fine ting sammen med deg, og det dukker sikkert opp et eller annet jeg trenger innen den tid. Grin

 2. Var nede i byen i går og så også på Sophisticated, likte den men lot den bli igjen i butikken enn så lenge siden jeg tror jeg har iallefall 3 mer eller mindre helt like fra andre merker.

  Den ligger i bakhodet ennå så tiden får vise om den blir med hjem etterhvert allikevel Wink

  Et lite hjertesukk har jeg mtp MUS og det er at de burde ha skippet all plastemballasjen rundt øyenskyggene og gått for kun metallet rundt skyggene – en skygge tar mye plass når jeg vil ha den inn i en z-palett.

  • «Sophisticated» er ikke en sånn farge jeg normalt ville sett to ganger på, men denne er virkelig en drøm å jobbe med, og jeg liker at den er langt mer lilla enn brun på meg. Jeg er veldig usikker på om jeg har noe som egentlig ligner, jeg kan iallfall ikke komme på noe på stående fot – selv om det er noe som sier meg at jeg har noe tilsvarende fra M·A·C et eller annet sted.

   Når det gjelder hjertesukket ditt er jeg egentlig ikke enig, for jeg liker jo at de kommer i disse boksene. På en annen side, hadde de også vært tilgjengelige som ‘refills’ tror jeg kanskje jeg hadde kjøpt enda fler (selv om jeg ikke kommer til å depotte mine med det første). Splittet, skjønner du! Grin

 3. Fine skyggar, men kjem ikkje til å prioritere å kjøpe dei inn med ein gong (og skal eg ha fleire MUS-skyggar no må eg utvide Muji-samlingen også. Hehe

  • Jeg må kanskje prioritere Muji-oppgradering, jeg også.. jeg har fortsatt MUS-skyggene mine i altfor små bokser fra Clas Ohlson, og det blir jo til at jeg ikke graver dypt nok når jeg skal sminke meg. Idiotisk! Jeg anbefaler dog begge disse øyenskyggene, plass eller ikke. Wink

 4. Så heldig du er som fikk teste noen produkter, veldig fortjent Wink

  Fargene ser veldig fine ut, og jeg tror lett på at Sophisticated er nydelig til deg <3

  • Tusen takk, Monica! Sånne tilbakemeldinger gjør meg så glad. Grin Heart Fargene er kjempefine, overraskende fine (jeg hadde ikke trodd at jeg skulle like «Sophisticated» så godt som jeg faktisk gjør), og utrolig gode. Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.