dysfunksjonell.no
27Sep/130

Klovner i Kamp på Sentrum Scene

Tro det eller ei, men forrige helg ble faktisk tilbrakt i Oslo! Ikke for at Oslo er så sabla fantastisk altså, og om sant skal sies var jeg vel kanskje mest i Lier, men jeg smiler fortsatt fra øre til øre når jeg tenker tilbake på lørdagen. Anledningen for turen var en konsert på Sentrum Scene, for jeg hadde nemlig gledet meg i nesten et halvt år til å se Klovner i Kamp stå på scenen sammen for første gang på sju år.

Klovner i Kamp

Hele opplevelsen ble en GEDIGEN skuffelse, takket være elendig behandling av Sentrum Scene - for selv om jeg var positiv til plasseringen da vi ankom, viste det seg rimelig kjapt at jeg ikke hadde sjans til å se noe som helst! Jeg hadde på forhånd fått bekreftet både per e-post og telefon at jeg ikke ville få problemer med å se scenen, og det var noe av grunnen til at jeg valgte å ta den lange kjøreturen fra Trondheim til Oslo. Det var lagt opp til sitteplasser på galleriet, men naturlig nok var det ikke så mange som satt under konserten, og dermed var konserten ødelagt for min del. En av de mange vaktene forsøkte å få folk til å sette seg, men etter tredje forsøk gav han opp.. og resten av konserten en saga blott for min del. Fantastisk.

På lørdag ble det bestemt at jeg skulle ta turen til The Dubliner for å møte venner, venner jeg har møtt før og venner jeg bare kjenner gjennom IRC, og det ble litt av en opplevelse. Det kan så være at fredagens konsertopplevelse uteble, men lørdagskvelden veide opp for alt som var leit - and then some! Det var utrolig koselig å se igjen gutta jeg ikke har sett siden sommeren 2007, å endelig få møte folk jeg har kjent via nett i 18 år og å hilse på nye bekjentskaper. Dere gir de aller beste klemmene! Det var helt fantastisk at så mange tok turen til The Dubliner, og jeg skal leve leeenge på gleden av å se dere alle igjen.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on September 27, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Det var da som søren, hadde jeg visst du var i Oslo og skulle innom Dubliners skulle jeg ha tatt turen innom der jeg også Smile

    • Vet du, jeg tenkte overhodet ikke på å nevne noe sted at jeg skulle til Oslo – jeg beklager! Nå gav lørdagskvelden såpass mersmak at jeg må komme meg nedover igjen om ikke altfor lenge, og da kan jeg si fra på forhånd. Hadde vært kjempekos å hilse på deg! Smile

  2. Æsj så teit altså. Dumt at konsertopplevelsen ble en såpass stor skuffelse! Men fint at lørdagen ble bedre Smile

    • Jeg har iallfall ikke lyst til å dra på Sentrum Scene igjen, selv om jeg har fått en e-post om at jeg må ta kontakt neste gang jeg er i Oslo sånn at de kan rette opp i det dårlige inntrykket og gi meg en god konsertopplevelse. Jeg aner ikke hvordan de har planer om å gjøre det, siden jeg ikke kan få tilbake Klovner i Kamp-konserten, men vi får se om jeg gidder. Det skal iallfall litt til for å få meg til å endre mening om Sentrum Scene. Frown


Leave a comment

No trackbacks yet.