dysfunksjonell.no
26Sep/130

FOTD: Brown ‘n Green are Golden

I starten av september skrev jeg et innlegg om hvordan Make Up Store sine sminkekurs fungerer, og jeg lovte å dele detaljer om hvilke produkter som ble brukt under mitt siste kurs. Jeg beklager forsinkelsen, men her kommer all informasjon!

Forresten, ikke glem at Make Up Store Trondheim gir alle privatkurskunder 20% rabatt på hele sortimentet i hele oktober (summen må være minst 495,- etter at rabatten er trukket fra) - en perfekt anledning til å glede deg selv eller en du er glad i.

Produkter

→ MUS All Time Moisturizer
→ MUS Aqua Cooling Powder
→ MUS Olive Matt Foundation
→ MUS Easy Cover Red Concealer
→ MUS Kalahari Wonder Powder
→ MUS Passion, Nut og A Touch of Peach Blush
→ MUS Tinted Eyeprimer
→ MUS MS Giallo Damasco (globalen)
→ MUS MS Pistachio Biscotti (øyelokket)
→ MUS MS A Girls Best Friend (ytterkant og litt inn i globalen)
→ MUS Sand (highlight) Blush
→ MUS Emerald (eyeliner) og Ocean Breeze (våtkant) Eyepencil
→ MUS Black Gel Eyeliner
→ MUS Max Mascara
→ MUS Brow Color No. 1
→ MUS Snowflake (leppekontur) Eyepencil
→ MUS Baby Lipstick

Jeg kjøpte ikke noe denne gangen, men ønskelista ble betraktelig lenger enn den var. Jeg elsker nemlig denne looken! Jeg elsker foundationen, jeg elsker blushen(e), jeg elsker de grønne øyenskyggene, og jeg elsker «Ocean Breeze» mot de mørkebrune øynene mine.

Foto: Maria Winther

Posted by Shamini on September 26, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Vakkert som alltid!

  2. Så fiiiiiiiint! Du er nydelig Shamini, og jeg elsker de grønne og blå fargene på deg Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.