dysfunksjonell.no
17Sep/130

Kiss. Lips. Lipstick. Love.

I det siste har jeg på en måte fått øynene mer opp for lepper og leppeprodukter, selv om det har vært en laaangsomt stigende læringskurve. Jeg har brått forstått at det slett ikke er så vanskelig å påføre hverken leppeblyant eller leppestift som jeg har klart å innbille meg selv, og jeg begynner gradvis å bli fortrolig med sterkere farger på leppene. Det gjør faktisk underverker for selvfølelsen å rocke sexy lepper!

Make Up Store Lipstick: Baby, Maria Montazami Pink, Mood, StageBaby · Maria Montazami Pink · Mood · Stage

Nå er høsten her snart, og det er på tide med ..leppeformørkelse! Ja, altså, mørkere lepper enn man tradisjonelt bruker i sommerhalvåret. Jeg syns mørke lepper er skummelt. Jeg syns rosa lepper er skummelt. Jeg er litt rar. Så kom Othelie da, med «Passionate Glory» og «Stage», og jeg ble bergtatt av disse mørke (som egentlig ikke var sånn kjempemørke engang) leppene. Jeg klarte ikke å få «Stage» ut av tankene, og siden jeg har måttet innse at sommeren er over for denne gang bestemte jeg meg for å bare kjøpe den. «Mood» er hverken spesielt mørk eller spesielt skummel, men planen er å bruke den over leppeblyanter av den mørkere sorten, for å skape noe nytt og spennende.

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

Til den nydelige grønne looken jeg skrev om for noen dager siden brukte vi «Baby» på leppene, og jeg forelsket meg umiddelbart. Det er en fantastisk fin 'nude' leppestift som heller lett mot oransje på mine lepper. Den vasker meg ikke ut, men er derimot frisk og jeg elsker den. Ellers har jeg tenkt, tenkt og tenkt mer på de to leppestiftene fra Maria Montazami-kolleksjonen, fordi jeg har 'ooh'-et og 'aah'-et meg hver eneste gang Linda Hallberg har brukt dem i en av sine looks. Siden jeg er noe mørkere enn Linda Hallberg slo jeg det fra meg, men da jeg innså at dette var min aller siste sjanse til å skaffe meg «Maria Montazami Pink» - det var én igjen - bestemte jeg meg for å bare innlemme den i samlingen min. Den er ganske lik «Baby», men «Maria Montazami Pink» lener faktisk mer mot oransje enn førstnevnte, på tross av navnet.

Make Up Store Lippencil Sharp RoseSharp Rose

Det virker nesten som om at jeg lærer meg nye ting innen sminke inndelt i kategorier, og at det denne gangen er lepper som har fanget interessen min. Jeg ville gjerne ha en spennende leppeblyant, og Maria fant frem litt forskjellig for meg. Etter å ha swatchet litt, både alene og med ulike leppestifter over, bestemte jeg meg for å kjøpe «Sharp Rose» - en ganske skarp korallrosa. Planen er å bruke den som base for fler av leppestiftene jeg har, blant annet «Mood» og »Stage» - for ved å bruke en leppeblyant under leppestiften har man plutselig uendelig mange fler muligheter.

Jeg har lenge vurdert å legge 295,- kroner i MUS' foundationkost, men jeg blir alltid distrahert av alle de fantastiske fargene før jeg kommer så langt at jeg får kjøpt kosten. Det er jo så mye morsommere å bruke pengene på øyenskygger! Denne gangen brukte Maria 215 Foundation Brush Small, som er en mindre og mykere versjon av den jeg opprinnelig hadde tenkt å kjøpe, og da var jeg solgt. Dette er en syntetisk kost som egner seg godt til påføring av både foundation, concealer og andre kremprodukter.

Make Up Store 215 Small Foundation Brush215 Foundation Brush Small

Har du en favorittleppestift fra Make Up Store?

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on September 17, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg har ikke en eneste leppestift fra MUS enda, jeg. Det må jeg visst gjøre noe med!

  2. Jeg synes at Mood så kjempefin ut på bildet, men aller mest forelsket jeg meg i liplineren Sharp Rose Grin

  3. Så mange herligheter du har fått med deg hjem Grin Hmm.. oi. DET var vanskelig! Akkurat NÅ er det kanskje Magic. Devil,baby,Mandy,blush Ja jeg kunne holdt på i evigheter Razz

    • Jeg er kjempefornøyd! Grin Ser her ja, nå har jeg fått noen nye jeg må sjekke ut neste gang jeg er innom MUS. Du må gjerne dele fler favoritter altså, og gjerne sånne du tror hadde passet bra til meg. Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.