dysfunksjonell.no
10Sep/130

Sminkekurs hos Make Up Store!

For en ukes tid siden fikk jeg en svært hyggelig e-post fra den norske pressekontakten for Make Up Store, hvor jeg fikk vite at de ville gi meg et sminkekurs som takk for all omtalen de har fått gjennom bloggen min. Jeg ble deretter kontaktet av Maria, og inviterte meg inn til kurs og fotografering på lørdag, 7. september - og i den anledning tenkte jeg skrive litt om hvordan disse kursene fungerer.

Hva innebærer egentlig et slikt sminkekurs?

Et privatkurs som dette går over 50-60 minutter, og koster 495,- kroner. Man får da lagt full makeup av en profesjonell makeupartist, og man kan komme med innspill om hva man ønsker å lære mer om, som for eksempel hvordan oppnå en spesiell look, hvordan man skal kombinere farger og produkter, hvilke farger som passer akkurat deg, osv. Når kurset er over får du med deg en oversikt over hvilke produkter makeupartisten har brukt hvor i ansiktet, sånn at du kan gjenta sminkingen på egen hånd. Når kurset er over kan du fritt velge deg produkter for hele summen, altså 495,- kroner.

Personlig foretekker jeg å gi makeupartisten fullstendig frie tøyler. Selv om jeg selv mener at jeg kan endel om både sminke, ulike teknikker og farger, lærer jeg alltid nye ting - og jeg har fått øynene opp for både farger og produkter jeg ikke ville turt å bruke tidligere. Jeg har dessuten lært meg å forenkle sminkerutiner som for meg, med redusert armstyrke, har vært rimelig uoverkommelige. Dette var mitt fjerde kurs, og det blir ikke lenge til neste gang.

Kunne du tenkte deg å prøve et privatkurs, eller kanskje et gruppekurs med gode venner?
Ring Make Up Store Trondheim på 73511510, og bestill deg en time!

I hele oktober får dessuten alle privatkurskunder 20% rabatt på hele sortimentet hos Make Up Store Trondheim (summen må være minst 495,- etter at rabatten er trukket fra).

Foto: Kristina Othelie B. Farstad

Foto: Kristina Othelie B. Farstad

Foto: Maria Winther

Foto: Maria Winther

Mange tusen takk til Make Up Store for denne flotte oppmerksomheten, og til den alltid fantastiske Maria v/ Make Up Store Trondheim som får meg til å føle meg strålende vakker hver eneste gang jeg er innom. Jeg har egentlig ikke ord, det føles helt fantastisk å få annerkjennelse for det jeg gjør, det jeg elsker å holde på med, og det er jeg svært takknemlig for.

Følg med for mer informasjon rundt looken som er avbildet over, det kommer et detaljert blogginnlegg med fullstendig produktliste om ikke så veldig lenge!

Bildene tilhører dysfunksjonell.no, og kan ikke lånes uten skriftlig tillatelse!

Posted by Shamini on September 10, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ååå, dette må jeg prøve en gang. Ante ikke at man fikk produkter for summen, også.
  Du ble utrolig fint sminket, den grønne øyenskyggen passet deg utrolig godt.

  PS: elsker brynene dine!

  • Et privatkurs anbefales på det varmeste!.. Tusen takk for komplimentene, Margrethe, jeg blir så glad for å høre sånt. Grin Jeg eeelsker denne looken, og «Ocean Breeze» (den turkise lineren) er rene magien mot brune øyne.

 2. Så nydelig du er!!! Smile Har hatt et slikt kurs selv. Vurderer å gi ett i julegave til ei venninne også. Smile

  • Tusen hjertelig takk, Jade! Jeg har planer om å spandere et privatkurs på mamma neste gang hun er i Trondheim, det tror jeg hun ville satt stor pris på. Mitt første kurs var julegave fra eksen – en kjempefin gave jeg ble veldig glad for. Smile

 3. Ååh, så fint! Elsker fargekombinasjonene! Grin

  • Fargekombinasjonen er helt nydelig, og veldig passende til mine brune øyne. Det er iallfall helt sikkert at jeg må bruke mer grønt! «Ocean Breeze» er dessuten helt sjukt fin. Tusen takk, Marie! Grin

 4. Vad trevligt att läsa om hur mycket du gillar make Up. Kul med privat kursen så fin make Up du fick, färger som passade så fint.
  Älskar make Up alla dess former och så fantastiskt läsa om personer runt om i världen som gillar det jag och mitt team tagit fram.

  Trevlig och färgrik höst!

  Kram

  Mika Liias
  Vd / Makeupstore ab

  • Tusen, tusen takk for at du er innom bloggen min, Mika, og at du legger igjen en kommentar til meg. Det betyr utrolig mye! Jeg er glad for at du likte looken, jentene ved Make Up Store Trondheim er fantastiske – og Maria W. er virkelig et fantastisk menneske på alle måter. Uten Make Up Store hadde jeg aldri blitt kjent med henne. Wink

   Ha en fantastisk høst, og jeg gleder meg veldig mye til å se hva som kommer fra Make Up Store utover høsten og vinteren! Håper du kikker innom flere ganger.

   Stor klem!

 5. Hihi, Gratulerer Grin
  Du ble kjempe fin!!!


Leave a comment

No trackbacks yet.