dysfunksjonell.no
8Sep/130

Make Up Store Marble Blush

Det skal kanskje ikke så mye til for å besnære meg når det kommer til sminke, farger og den slags - men da jeg så de vakre Marble Blush-ene nevnt hos Makeupedia visste jeg at jeg måtte prøve dem ut. Jeg elsker konseptet! De gir ingen mystisk effekt i kinnene, men jeg er en skikkelig 'sucker' for alt som er pent å se på og disse passer perfekt i den kategorien.

Make Up Store Marble Blush: Breccia, Pernice, ZarciZarci · Pernice · Breccia

Foreløpig er det tre blusher å velge mellom; «Breccia» som er den rustne oransjetonede, «Pernice» som er den friske rosa, og «Zarci» som er den mer gammelrosa av de tre. Jeg syns vel egentlig ikke bildet yter dem rettferdighet, for tro meg.. de er mye penere i virkeligheten enn på bilder.

Jeg har ikke klart å finne ut om de er en del av det permanente sortimentet eller om de er limited edition, men siden jeg ikke har sett det nevnt noe sted regner jeg med at de ikke forsvinner med det første. Caroline nevner også at marmoreringen ikke er gjennomgående, og at de derfor smuler litt mer en MUS' andre blusher, men at de er like myke og fine som de vanlige MUS-blushene under overflaten.

Lysten på mer informasjon om disse? Caroline har omtale og swatches.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on September 8, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)

Leave a comment

No trackbacks yet.