dysfunksjonell.no
6Sep/130

Vampy høst med Make Up Store?

Forrige tirsdag var jeg innom Make Up Store igjen, jeg kunne vel like gjerne bare meldt adresseendring først som sist? Jeg hadde en avtale med Maria om sminking, men da jeg kom endret vi litt på planene og min personlige MUA for dagen ble den vakre Othelie. To timer fløy avgårde i en sky av pudder, farger, glitter og jenteprat - og resultatet? Lilla øyne, vinget eyeliner og lilla ombre-lepper.

Make Up Store Microshadow Dry Lake, AmarilloDry Lake · Amarillo

Siden jeg jo åpenbart har tendenser til OCD, kanskje spesielt når det kommer til makeup, bestemte jeg meg for å kjøpe en «Amarillo» til - sånn at jeg kan beholde den ene urørt og vakker, men likevel ha en jeg kan bruke. Jeg kikket gjennom alle, og valgte en med relativt mye rødt i. Den er så fin! Jeg krysser alt som krysses kan for at Make Up Store kommer med mange fler marmorerte skygger fremover, selv om jeg mistenker at det kan bli dyrt etterhvert.

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

«Dry Lake» er en annen skygge jeg aldri har sett på før, det begynner å bli mange av dem i samlingen min, som Othelie introduserte meg for. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive denne utover å si at den er nøytral, men den passer svært godt sammen med lilla iallfall. Othelie brukte «Dry Lake», «Amarillo», «Backstage» og «Diva» - en sammensetning jeg helt klart kommer til å bruke flere ganger.

Make Up Store Lipliner Passionate GloryPassionate Glory

Jeg er ikke spesielt god på å bruke leppeprodukter, og jeg har egentlig aldri skjønt poenget med leppeblyant, eller 'lip liner' da. Jeg har ikke problemer med å forstå hvorfor man skal bruke liner, eller hva formålet er, men man trenger jo ikke bruke en for å kunne bruke for eksempel leppestift?.. og derfor har jeg alltid valgt den vekk. Da Othelie skulle vise meg hvordan jeg skulle gå frem for å få disse trendy ombre-leppene dro hun frem tre leppeblyanter; «Passionate Glory», «Hot Pink» og «Knitted Pink» - og jeg innså at jeg må bruke leppeblyantene jeg har mer. «Passionate Glory» (som også er på tur ut av sortimentet) ble med meg hjem, for selv om den var både mørk, skummel og 'vampy' elsket jeg ombre-leppene.

Brow No. 1 er en brynblyant som Maria har brukt på meg flere ganger tidligere, og siden jeg har fått øynene opp for bryn og viktigheten av å ha pene bryn .. elsker jeg å dille med ulike brynprodukter, prøve dem ut, finne nye favoritter. Jeg er egentlig ikke fan av denne typen blyanter, men seriøst, jeg er fan. Stor fan! Den er ikke sånn ekkelt voksete, den er enkel å bruke og 'duse' ut, og jeg er veldig fornøyd. Om jeg skal plukke på noe.. kunne den egentlig vært enda litt gråere i fargen, men den er kjempefin på.

Make Up Store Brow No. 1Brow No. 1

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on September 6, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Ååå, Amarillo. Skulle ønske min hadde meir rødt i seg altså, men eg fekk meg ikkje til å opne alle saman for å plukke ut. Damn. Men er nøgd med min altså Wink

  • Jeg tok jo bare den første og beste da jeg kjøpte min første, men da jeg ville ha en å se på … tok jeg meg tid til å finne den jeg likte best, og det ble denne. Angrer ikke! Grin

 2. Amarillo er kjempefin! Dry Lake skal sjekkes ut på nærmeste MUS.

  Jeg bestilte forresten kostesåpa i stad. Godt inspirert av deg Wink

  • Hurra! Og tusen takk for tilliten. Wink Jeg håper du blir like glad i såpa som jeg er, den er virkelig et funn. Jeg syns det er litt kjipt at «Amarillo» ikke var helt som jeg opprinnelig beskrev den, men jeg håper (og krysser alt som krysses kan) at den dyprøde fargen jeg snakket kom ligger under marmoreringen. Vi får se!

 3. Kjenner jeg fikk utorlig lyst på Amarillo, men jeg er så utrolig sløv på å bruke øyenskygge… Som regel går jeg for en cat-eye+leppestift. Mulig jeg må ha Amarillo likevel, hihi.

  Ellers er jeg veldig fan av vampy-looken.

 4. Amarillo in my heart!! Tror faktisk jeg må bruke den i dag nå Wink


Leave a comment

No trackbacks yet.