dysfunksjonell.no
5Sep/130

Intervjuer, tankespinn og kaffe

Innimellom tenker jeg at jeg burde blogge mer om hva som skjer med meg og alt rundt meg, og kanskje legge 'rosabloggingen' litt vekk. Jeg er jo tross alt ingen rosablogger. Men så er det nå engang sånn at det i skrivende stund ikke skjer så veldig mye spennende hos meg, selv om det samtidig skjer så altfor mye. På en måte. Det er komplisert.

Dagene går, noen ganger flyr de, andre ganger snegler de seg avgårde, men de går. Jeg har hatt annonse ute en stund nå, hvor jeg søker personlige assistenter, og denne gangen har jeg fått mange gode søknader fra potensielle kandidater. Å intervjue folk er overraskende slitsomt, men det har vært både spennende, interessant og morsomt å møte nye mennesker. Brått ser ikke fremtiden like dyster og skremmende ut lenger, og jeg begynner å tro at bitene kommer til å falle på plass tidsnok til innflyttingsdato.

Utover bekymringer, intervjuer, tankespinn, kaffe og Make Up Store.. har jeg vært to ganger innom Hjelpemiddelsentralen for å finne en løsning på det at jeg kun har én rullestol, og siden den er elektrisk blir det litt kjedelig å være meg dersom den brått bestemmer seg for å ta seg en aldri så liten pust i bakken. Uten mitt samtykke, that is. Den opprinnelige idéen var å tilpasse en manuell rullestol, siden en eller annen et eller annet sted i systemet har bestemt at jeg ikke kan få to identiske stoler - til tross for at det er denne stolen som fungerer for meg, men å ha nok en ubrukelig rullestol stående og kun ta opp plass jeg gjerne skulle brukt til noe annet ble liksom for dumt. Dessuten syns jeg de ressursene kan brukes på noen som faktisk behøver det, og løsningen ble derfor åpen dialog med Hjelpemiddelsentralen og evt. akuttservice dersom stolen min skulle knele. Betryggende! Da kan jeg iallfall legge vekk den ene bekymringen, og alle monner drar.

Nå bare venter jeg. Det skjer nemlig spennende ting i kulissene hva bloggen min angår, og jeg gleder meg veldig til jeg kan dele informasjonen med alle som vil høre, eller lese. En enorm takk til alle som er med på å gjøre livet mitt lysere for tiden, jeg tror dere vet hvem dere er! Uten dere hadde alt det grå vært svart.

Posted by Shamini on September 5, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Jeg er så glad for at ting er lysere, og gleder meg masse til kaffe! Ja, eller te, da….

  2. Det er bra at ting går framover da Smile Du er sterk!

  3. Jeg er glad på dine vegne!
    Glad for at alt ser lysere ut.


Leave a comment

No trackbacks yet.