dysfunksjonell.no
3Sep/130

GLOSSYBOX august

Esken for august måned har fått det fengende navnet GYLLEN SKJØNNHET, og kom med lovnad om en 'fantastisk nylansering' av Elizabeth Ardens nye duft «Untold». Det er mulig det bare er meg, men jeg ser ikke helt sammenhengen mellom navnet og innholdet i denne esken, om man ser vekk fra at sjampoflasken er gullfarget, navnet på øyenskyggeduoen og den vesle parfymeesken.

GlossyBox August 2013

Innholdet

 1. ID Hair Elements Gold Colour Keeper Shampoo
 2. Anatomicals Spray Mist for Me
 3. Bliss Fabulous Foaming Face Wash
 4. ModelCo Bronzed Goddess Duo Eye Shadow
 5. Elizabeth Arden «Untold» Eau de Parfum

GYLLEN SKJØNNHET skuffer til og med mer enn DET STORE BLÅ, så hittil er dette den største skuffelsen. I 'skjønnhetsprofilen' min har jeg for lengst har oppgitt at jeg ikke bruker ting til håret mitt, at jeg ikke farger det og ikke bruker stylingprodukter - og da kan jeg ikke si at jeg jubler over ID Hair Elements Gold Colour Keeper Shampoo, uavhengig av 'nordisk bomull', hva nå enn dét er. Jeg tåler ikke produkter som dette, og da ønsker jeg å kunne velge det vekk til fordel for noe jeg faktisk kan bruke.

Anatomicals Spray Mist for Me er OK på varme sommerdager (som vi nok er ferdige med for i år), det samme er Bliss Fabulous Foaming Face Wash, selv om jeg personlig ikke bruker produkter som dette - jeg forventer ikke at alle skal elske alt i disse eskene. Når det gjelder ModelCo Bronzed Goddess-duoen vet jeg ikke helt hva jeg skal si? Den virker noe billig, og jeg hadde aldri betalt 225,- kroner for en duo som dette. Fargene er dog helt OK. Det siste produktet i denne esken var Elizabeth Arden «Untold» EdP. Jeg var neppe den eneste som var spent på denne parfymen, men at det ville være usle 5 ml i en bitteliten flakong av plast tror jeg derimot overrasket mange. For meg ble dette en aldri så liten nedtur. Når jeg i tillegg oppdager at esken er merket med not for sale, føler jeg meg egentlig ganske snytt..

Jeg har løst inn mine siste GlossyDots for en gratis eske til, og septemberesken blir min aller siste fra GlossyBox inntil videre.

Savner du affiliatelinkene? Jeg kommer ikke til å fortsette å anbefale GlossyBox, da jeg ikke syns konseptet er verdt pengene. Eskene jeg har skrevet om hittil har jeg betalt med egne penger, med unntak av DET STORE BLÅ og GYLLEN SKJØNNHET som ble 'betalt' med såkalte GlossyDots.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on September 3, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Når jeg sammenligner denne med den svenske versjonen så synes jeg nordmennene kom dårlig ut altså. Jeg er fortsatt glad for at jeg ikke har meldt meg på, men jeg håper de skjerper seg snart. Synes det har vært MYE Modelco også, som er et merke som ikke interesserer meg.

  • Jeg syns ærlig talt ikke den svenske heller var så veldig spennende, iallfall ikke med et såpass spenstig navn som «Gyllen Skjønnhet». Jeg håper også de skjerper seg, men jeg merker jeg ikke har altfor mye trua på det.. Mye ModelCo? Vi har bare fått ett annet produkt fra ModelCo? Smile

 2. Ikke en spennende eske og er glad jeg stoppet abn mitt. Litt synd, for jeg liker konseptet veldig godt. Men kjedelig når produktene ikke er helt hva en skulle ønske.

  • Jeg elsket/elsker også konseptet, men det hjelper jo så lite når det er som du sier; ikke helt det man kunne ønske, og kjedelig bør det ikke være til nesten 200,- kroner i måneden.

 3. Den parfymelovnaden var sleip, altså! Og ukult med sjampo. Nei, jeg har Glossybox skikkelig i vranghalsen, og jeg har ikke en gang kjøpt ei eneste eske.

  • Ja, den var det. Dessuten lukter den jo skikkelig ..tante! Sjampoen og ansiktsrensen har jeg allerede gitt til en venninne. Razz Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om produktene som har kommet med bulker og halvåpne lokk, men har ikke kommet så langt enda.

 4. Jeg har lenge vært nyskjerrig på disse glossyboxene, men synes innholdet ser så veldig varriert ut?

  • Hva mener du med variert? At det er forskjellige typer produkter, eller at de noen ganger er kule og andre ganger drit kjedelige? Sistnevnte er jeg helt enig i, og det syns jeg er kjipt, men jeg tror de har litt begrenset utvalg merker å velge produkter fra. Jeg syns uansett kundeservicen suger såpass at det ikke er verdt pengene, i tillegg til at halvparten av innholdet er ting jeg ikke bruker likevel.

   Og å betale 179,- i måneden for fem produkter, og så oppdage at minst en av disse tingene er prøver som ikke engang er ment for videresalg, da.. blir jeg litt irritert, for det betyr at du kunne fått nøyaktig samme produktet som en ‘deluxe’-prøve på hvilket som helst parfymeri – gratis.


Leave a comment

No trackbacks yet.