dysfunksjonell.no
1Sep/130

Illamasqua The Sacred Hour

Illamasqua Sacred Hour

Den 19. august lanserte Illamasqua en ny kolleksjon, og denne gangen er den kalt The Sacred Hour. Jeg elsker navnene på Illamasquas kolleksjoner, men siden dette er et ganske kostbart merke pleier jeg ikke kaste meg over nye produkter sånn helt uten videre - selv om navnet i seg selv er aldri så forlokkende.

I anledning bursdagen min 7. august fikk jeg en bursdagskode med 15%, og siden jeg har en lojalitetsrabatt på 10% fra før, kunne jeg legge inn en ordre med 25% rabatt innen den 20. denne måneden. Perfekt! Heldigvis lar jeg meg sjeldent forføre av hele kolleksjonen, så jeg plukket ut to produkter jeg har hatt lyst på helt siden første gang jeg så dem - og i tillegg dristet jeg meg til å legge ved en palett fra en tidligere kolleksjon som jeg har hatt lyst på siden den kom.

Vil du se hva jeg endte opp med å bestille? Klikk "continue reading".

Bursdagshaul

Da jeg sjekket ut var det med tre produkter i handlekurven; «Reflection» og Velvet Blusher i «Sleek» fra The Sacred Hour, og «Paranormal» fra ..Paranormal. I tillegg fikk jeg også en 3ml prøve på Hydra Veil, som jeg virkelig gleder meg til å teste. Jeg er eeegentlig litt usikker når det gjelder hvorvidt jeg liker eller ikke liker øyenskyggene fra Illamasqua, men jeg har en palett i mitt eie og den liker jeg veldig godt.

De to palettene jeg nevner i dette innlegget er dog helt nye, og disse unike vannfaste øyenskyggene er en underfundig blanding mellom krem- og pudderskygger. Illamasqua hevder at de med dette kombinerer det beste fra to verdener.

Illamasqua The Sacred Hour Reflection PaletteReflection

«Reflection» består av fire skygger; «Precipice» (soft lemon), «Acute» (ash taupe), «Dart» (toasted bronze) og «Graphica» (graphite grey) - og så for meg ut som en kjempefin 'hverdagspalett'.

Med The Sacred Hour ble også en helt ny type blush lansert, nemlig Velvet Blusher. Det spesielle med denne er at den har en lett kremkonsistens som gir en fløyelsmyk krem-til-pudder-finish. Den er dessuten matt, noe jeg personlig foretrekker - og kan med fordel påføres både med fingre, eller kost om du foretrekker å holde bakteriene på avstand. Den kommer foreløpig i to farger; «Peaked» (dusky rose) og «Sleek» (dusky coral), sistnevnte er avbildet under.

Illamasqua The Sacred Hour Sleek Velvet BlusherSleek

Paletten jeg hadde gledet meg mest til, «Paranormal», kom selvfølgelig ikke frem uskadet. Den grønne skyggen hadde delt seg, og det var rester utover hele paletten - halve skyggen satt fast på speilet. Jeg blir så utrolig skuffet når sånt skjer, men jeg har sendt en e-post til Illamasqua for å høre om de kan bytte den eller noe. Er det ikke rart at det alltid er de produktene man gleder seg mest til som har fått seg en trøkk? Når det først skjer noe, mener jeg? Bah.

Heldigvis har Illamasqua fantastisk kundeservice, og de har allerede bekreftet at jeg får en ny «Paranormal» tilsendt som erstatning for denne - og at jeg slipper å returnere den jeg har. I tillegg kunne de opplyse om at et lite utvalg av disse palettene har en svikt i limet og/eller sammensetningen som gjør at de løsner og faller ut. Dette skal nå være korrigert, og nye paletter er under produksjon!

Illamasqua Paranormal Paranormal PaletteReflection

«Paranormal» består også av fire skygger; «Paranormal» (vivid cerise), «Aura» (warm copper), «Possession» (cool green) og «Trance» (soft violet). Denne fargeklatten er nok ikke for alle, men selv elsker jeg paletter som dette.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on September 1, 2013 – 3:54 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Herregud, så fine produkter! Fått testet dem? Jeg har så lyst på den derre quaden med lilla og sånt, men ser den har fått en del kjølige anmeldelser. Glad jeg ikke har havnet på Illamasquakjøret, det ser farlig ut.

    • Jeg har faktisk lekt meg med både «Paranormal» og «Sleek», og jeg sitter egentlig litt igjen som et spørsmålstegn? Jeg opplever fortsatt skyggene til Illamasqua som harde, og om ikke lite pigmenterte så.. såpass harde at de blir lite pigmenterte likevel, om du skjønner. Det samme gjelder blushen, som er en sånn krem/skygge-hybrid. Den er hard, og jeg skjønner ikke helt hvordan man skal bruke den? Det er nok en kode som må knekkes.. Foreløpig er jeg overhodet ikke frelst, men kanskje den andre paletten får meg til å skifte mening.


Leave a comment

No trackbacks yet.