dysfunksjonell.no
30Aug/130

Hverdagssminke med.. blush!

Forrige lørdag tok jeg meg en tur innom Make Up Store siden jeg likevel måtte innom Eplehuset for å hente min nye iPhone 5, og det blir sjeldent bare én skygge når jeg er innom favorittbutikken min. Denne turen var intet unntak.. Jeg storkoste meg med masse hyggelig oppmerksomhet fra både Othelie og Maria, og endte opp med sju skygger og to blusher.

Dagens Fangst

Dagens shoppeeskapader var egentlig ikke planlagt - helt sant, jeg lover! - for jeg skulle bare en kjapp tur innom for å plukke med meg «Rising Sun» som jeg lot ligge igjen da jeg kjøpte «Gold» og «Golden» sist. Jeg ville også kikke nærmere på «Amarillo», den nye Marble-skyggen som lanseres med Punk - og den har jeg allerede skrevet om her.

Make Up Store Passion, Nut BlushPassion · Nut

Det begynner å bli en stund siden jeg kjøpte blush fra MUS, så jeg ville gjerne finne meg en mens jeg var der. Jeg har jo blitt helt besatt av blush! Maria dro frem noen jeg allerede har i samlingen min, så vi hoppet over dem og endte opp på «Nut». Jeg skal være ærlig og si at jeg syns den så fryktelig kjedelig ut, men da Maria hadde gitt meg en aldri så liten hurtig-makeover ved hjelp av en viftekost endret jeg mening. Umiddelbart. Hello, SUN-KISSED face!

Hun prøvde også «Passion» i kinnene mine, men den forsvant liksom litt. Selv om den ikke fungerte som blush, gjorde den i aller høyeste grad jobben som en nydelig highlight til meg. Når hun påførte denne på øyelokket, sammen med «Nut» for litt dimensjon, forelsket jeg meg hodestups. «Passion» er helt fantastisk som øyenskygge! Og sammen utgjorde disse to helt klart verdens fineste hverdagslook til meg. Hva har skjedd? Hverdagslook? Jeg?

Vil du se resten av fangsten? Klikk "continue reading".

Make Up Store Bronze, Deep Blue, Spruce, Smaragde MicroshadowBronze · Deep Blue · Spruce · Smaragde

Jeg er visst ikke helt ferdig på det grønne kjøret mitt, for både «Spruce» og «Smaragde» måtte være med meg hjem. Sistnevnte er en veldig spesiell skygge. Den er mørk skogsgrønn med oransje glitterpartikler, og den ser faktisk helt fantastisk ut i kombinasjon med «Bronze». Jeg har swatchet den ved et par anledninger tidligere, men liksom ikke helt klart å bestemme meg for hvorvidt jeg liker den eller ikke - jeg liker den, og dette er en skygge jeg velger å kalle unik. «Bronze», «Deep Blue» og «Spruce» er omtrent akkurat som avbildet, og alle er dessuten myke, gode å jobbe med og godt pigmenterte.

«Rising Sun» kom jeg over ved en tilfeldighet mens jeg lette etter swatches av «Golden». Jeg er veldig glad i slike metalliske farger, og dette er en gul gullfarge som er saftig og fin, minner meg om saftis på en varm sommerdag. Det var jo denne jeg skulle innom for å kjøpe, sånn egentlig! Helt på tampen swatchet jeg dessuten «Paradise», en lys grønn med svakt gullskimmer, som vil være fin i kombinasjon med fler av skyggene jeg allerede eier. Og med disse forsøker jeg å fortrenge at høsten er i anmarsj.

Make Up Store Rising Sun, Paradise CybershadowRising Sun · Paradise

Jeg er så fornøyd med alle de nye skattene mine, og jeg har vel egentlig 'glemt' at det finnes andre merker enn Make Up Store. Når jeg har flyttet inn på Ranheim skal alle disse få hedersplass, på en sånn måte at de er enkle å finne frem i, enkle å velge mellom, og ikke minst enkle å bruke - både til hverdags og fest.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 30, 2013 – 6:37 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. “Smaragde” er en av de tre skyggene jeg valgte og ikke selge på Bomkjøpmarkedet, nettopp fordi den er unik! Den er virkelig kjempepen! Smile

  • Har du brukt den mye? Jeg ble opprinnelig litt skremt av de relativt store glitterpartiklene som er i den, for jeg er redd for at de ender opp i hele ansiktet utover dagen, men den er spesiell ja! Du må gjerne lage en look med den en dag, du er jo så kreativ. Smile

 2. åh, NUT <3
  Det var sikkert kjempe fine farger til deg!! Ble litt inspirert, tror jeg må bruke den i morgen Big Smile
  Igjen, kjempe fine omtaler.

  • De var kjempefine til meg, ikke veldig fremtredende, men akkurat nok til at det ble litt mer spennende enn ingenting. Jeg hadde neppe sett to ganger på hverken «Passion» eller «Nut» uten at Maria hadde plukket dem frem til meg, men jeg er superfornøyd med dem!

   Selv tusen takk for at du legger igjen så fine kommentarer til meg, og for at du leser blogge min – og for at du er så søt når jeg er innom Make Up Store! Grin

 3. Så mye fint du klarer å finne altså Smile Nå har jo du begge cybershadowsene jeg har også (Gold og Rising Sun). Jeg elsker grønne øyenskygger, så blir helt sånn “sukk” her jeg sitter Smile

  • Jeg syns det er fryktelig vanskelig å ikke finne noe hos Make Up Store, jeg prøver nemlig hver gang! De grønne øyenskyggene overrumplet meg, det har blitt mange av dem i det siste, tror de er i ferd med å ta over samlingen min – men MUS har jo nesten ikke fler grønne igjen i sortimentet sitt. Frown Cybershadow-ene er jo kjempebra! Skjønner ikke at jeg ikke har oppdaget dem tidligere. Hvordan liker du dine? Smile

   • Siden du ønsket MUS sminke, har jeg laget ett innlegg nå hvor jeg bare har brukt det for deg Smile OG det er grønt, så litt morsomt at du skriver at du nå har så mye grønt Grin

    • Tusen takk for den flotte looken, Aurora! Grin Love it! Jeg har «City Jungle» selv, men har ikke funnet en måte å bruke den på enda, den ble så voldsom på meg. Kanskje jeg må prøve denne kombinasjonen? Grin

 4. Har to blush fra Makeupstore og elsker de begge. Husker bare navnet til den ene og det er “must have”. En nydelig rosa/fersken farge Smile
  Også har jeg en som er oransje med gull glitter. Men glitteret vises heldigvis ikke ordentlig Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.