dysfunksjonell.no
27Aug/130

MUS Cybershadow Gold og Golden

For to uker siden måtte jeg inn til byen for å levere inn skjermen min på Eplehuset for n'te gang - som er en helt annen historie - og da benyttet jeg sjansen til å 'løpe innom' Make Up Store for å plukke med meg «Golden» og «Gold», to nye Cybershadows til samlingen min. Der fikk jeg vite at «Golden» er på vei ut av sortimentet, selvfølgelig, og jeg kjente umiddelbart på trangen til å kjøpe med meg en backup. Si meg, hva feiler meg egentlig? «Gold» har et fullstendig misvisende navn, for den er slett ikke gull, men en varm 'taupe' om man kan kalle det det. Jeg er utrolig glad i denne typen farge, og kan ikke skjønne annet enn at vi kommer til å bli veldig gode venner etterhvert.

Make Up Store Cybershadow: Gold, GoldenGold · Golden

Snart skal jeg slutte å skylde på andre når jeg kjøper ting jeg virkelig ikke trenger, bare ikke helt enda. Ja, du vet, sånn kan det gå.. for da den alltid vakre Ingrid la ut en utrolig flott look hvor hun blant annet hadde brukt «Golden» under øyet sammen med «Hot» (som allerede fins i samlingen min), ble den bare umulig å motstå. For en kombinasjon! Dette er definitivt en look jeg skal prøve meg på, for sånne farger gjør meg bare uendelig lykkelig. Mon tro om jeg kanskje var enhjørning i et tidligere liv?

Jeg innser at jeg nok kan minne om en forelsket fjortis når jeg snakker om Make Up Store, og jeg tror oppriktig talt jeg har en aldri så liten 'crush' på dette merket. Jeg kan godt sitte og se på alle skyggene mine, beundre de vakre fargene, og tidvis blir det mye ooh-ing og aah-ing altså. Make Up Store, med Maria i spissen, har inspirert meg til å bryte grenser og prøve ting jeg ikke ville prøvd uten et ekstra lite puff i riktig retning (se Mandy). Jeg blir kjempestolt når folk kommer til meg for å spørre om tips eller råd rundt produkter fra MUS, og jeg faktisk er i stand til å gi dem et vettugt svar - det gjør faktisk hverdagen min mye bedre, tro det eller ei.

Photo © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 27, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
 1. Du er virkelig vår MUS-guru Wink Jeg har også Gold, og liker fargen veldig godt. Den var også utrolig enkel å duse ut. Men navnet er skikkelig feil.. Razz

  • Navnet er temmelig forvirrende ja! Jeg har plutselig fått øynene opp for Cybershadow-ene, jeg. Hadde én, og nå har jeg plutselig en fin samling – men herlighet, man sier da vel ikke nei takk til ‘pressede pigmenter’ vel? Wink

   MUS-guru! Tusen takk for komplimenten. Grin

 2. Golden har jeg ikke, men Gold er en av mine favoriter også. Veldig flatterende farge!
  Cybershadow Sable synes jeg også er en skatt som ikke blir nevnt så ofte. Har du den?

  • «Sable» har jeg ikke, nei – men jeg sikler på «Valley». Den ser ut som en perfekt hverdagsfarge (sier jeg som ikke sminker meg til hverdags). Skal ta en kikk på den neste gang jeg er innom MUS, takk for tips! Du burde absolutt sjekke ut «Golden» om du liker den typen farger. Smile

 3. Drxxt og dra…nå må jeg ha Golden også…Wink Hvor skal dette ende? <3

 4. Elsker makeupstore! Hadde ansvar for det merket da jeg jobbet på kicks Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.