dysfunksjonell.no
26Aug/130

Sedona Lace EB13 and EB17 Brushes

I begynnelsen av juli bestilte jeg to koster fra Sedona Lace, og jeg ble utrolig fornøyd med kjøpet mitt. Faktisk så fornøyd at jeg bestemte meg for å bestille tre koster til, nemlig EB13 Synthetic Blending Brush og EB17 Brow Spoolie Duo - og en 'backup' av EB15 Pointed Crease Brush. Fantastiske koster! EB15 har blitt en stor favoritt, og jeg vil nesten dra det så langt som å si at ..har du denne kosten, så trenger du ikke fler. Omtale kommer!

Sedona Lace EB13 Synthetic Blending Brush

EB13 Synthetic Blending Brush er en silkemyk kost, med akkurat passe motstand i busten. Den er tett nok til at den gjør 'dusingen' til en lek! Med min forrige bestilling fikk jeg med en 'freebie'; en liten øyenskyggepalett med fire skygger, og i paletten fulgte det med en miniversjon av denne kosten. Jeg blir alltid begeistret når jeg får en palett mellom hendene som ikke har disse ubrukelige svampapplikatorne, men en skikkelig kost - og siden jeg på generell basis er stor tilhenger av koster med kortere skaft ble jeg fort veldig glad i denne kosten. Faktisk så glad at jeg bestilte en med normalt skaft.

Lese mer om kostene fra Sedona Lace? Klikk "continue reading".

EB17 Brow Spoolie Duo kjøpte jeg utelukkende fordi jeg så den brukt i en video (Aqua Brow Demo), og jeg fikk et veldig godt inntrykk av denne kosten. Nå er jeg imidlertid bittelitt usikker på om de har endret denne kosten i ettertid, for jeg syns ikke min ser ut som den som blir brukt i videoen, og det skuffet meg litt. Jeg har dog ikke prøvd den enda, så jeg skal på ingen måte avskrive den helt enda, og jeg liker veldig godt at den er veldig mye stivere i busten enn andre øyenbrynskoster jeg har sett og prøvd. Som navnet også tilsier har denne en 'spoolie' i motsatt ende.

Sedona Lace EB17 Brow Spoolie Duo

Sedona Lace EB17 Brow Spoolie Duo

EB13, EB15 og EB17 koster alle $8.95, eller 53,- NOK med dagens valutakurs, per stykk. Kostene er en del av Vortex-kolleksjonen. Bestillingen min lå i postkassen etter sju arbeidsdager, og frakten kom på $12.75, eller i underkant av 80,- NOK. Jeg må nesten bare gjenta meg selv og si at jeg er veldig fornøyd med disse kostene, og ikke minst med kundeservicen til Sedona Lace.

Photos © Shamini Thevarajah 2013

Posted by Shamini on August 26, 2013 – 12:00 PM

Comments (0) Trackbacks (0)
  1. Kostene høres veldig spennende ut, og gode koster er ALLTID nyttig å ha Wink

  2. Spennende! Hvor har du kjøpt disse henn? Smile


Leave a comment

No trackbacks yet.